MarktPlaza

maak van de nood een deugd. de beste beveiligingscamera's . . . .

187x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Het zijn vervelende tijden , toch kunt u van de nood een deugd maken . Dingen / zaken oppakken waar u nooit aan toe kwam . Of u nu thuis zit zonder werk omdat de werkzaamheden tijdelijk worden gestaakt .Pak nu uw kans.

Wij weten als geen ander dat het soms moeilijk plannen is om iets te veranderen aan bijvoorbeeld de winkel of een horecabedrijf. Of dat u altijd al dat gene aan uw woning wou doen en er niet aan toe kwam.
ons bedrijf installeert en verkoopt beveiligingscamera's en we worden tussen de bedrijven door gepland .
dat kan nu anders, immers .... als uw zaak nu door de maatregelen niet kan draaien ( hoe vervelend ook ) dan kan er nu bijvoorbeeld gekeken worden naar een update van uw camerabewakingssysteem of een nieuw systeem te installeren .
maak van een nood een deugd .....laat het installeren of installeer nu alvast een camerasysteem zodat u klaar bent voor de komende jaren .
zoals altijd kunt u op onze service rekenen , juist nu .
als u een systeem bij ons aanschaft geven we waar nodig advies op afstand, of komen langs als het te lastig wordt. ( facetime , skype etc. ) en kunnen u helpen met instellingen indien nodig . want al onze systemen zijn al plug and play.
ondersteuning waar nodig , dat is service ........
meer informatie vindt u op onze site : www.areavisum.nl