MarktPlaza

Lynn Andrews: Liefde en macht

80x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

 Lynn Andrews: Liefde en macht

Op weg naar meesterschap


Het dilemma dat Lynn Andrews in Liefde en macht aan de orde stelt, houdt veel mensen bezig. Hoe kan ik mijn macht en mijn integriteit behouden zonder de liefde te offeren, en hoe kan ik liefhebben zonder mijn persoonlijke kracht te verliezen?
Veel mensen denken dat de uitweg uit het labyrint van liefde en macht gevonden wordt door een keuze tussen de twee te maken. Dat is een misvatting, zegt Andrews. Problemen in relaties, werk en persoonlijke ontwikkeling, en de neuroses die daaruit voortvloeien, vinden hun oorzaak in het gebrek aan evenwicht tussen de behoefte aan liefde en het verlangen naar macht.
Andrews legt uit hoe dat gebrek aan evenwicht kan ontstaan, en spitst haar verhaal toe op de positie van vrouwen. Zij ondervinden, meer dan mannen, hoeveel moeite het kost een carrière te combineren met het gezinsleven. Andrews geeft concrete *richtlijnen voor het opnieuw richten van de spirituele en emotionele energie, een vermogen dat we verliezen als we een te druk leven leiden. Vervolgens begeleidt ze de lezer bij het vullen van de emotionele leegte, door het geven van oefeningen in onbaatzuchtigheid en het leren houden van jezelf. in Liefde en macht schetst Andrews een spiritueel pad dat begint in het eigen innerlijk, en dat leidt naar een harmonieuze en evenwichtige wisselwerking tussen misschien wel de belangrijkste menselijke drijfveren.

Uitg. Servire, softcover. In uitstekende, ongelezen staat



serv
cc
P190223