MarktPlaza

Luxe vakantiewoning op Zakynthos (2 personen)

370x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Te huur van Nederlandse eigenaren: gezellige, luxe 2-persoons vakantiewoning met schitterend uitzicht over zee. Landelijk gelegen, vooral geschikt voor liefhebbers van rust en natuur. Het is de ideale plek om los te komen van de dagelijkse beslommeringen in Nederland en jezelf onder te dompelen in de unieke Griekse sfeer.

Op loopafstand van het huis bevindt zich een rustig kiezelstrandje met prachtige rotsformaties. Op minder dan vijf minuten rijden is een gezellig dorpje met een familiestrand, taverna's en winkels.

Ondanks het Griekse uiterlijk zijn luxe en comfort van deze huizen op Nederlands niveau. Airconditioning, wasmachine en een moderne keuken: het ontbreekt u aan niets om maximaal van uw vakantie te genieten.

Zakynthos is een van de mooiste eilanden van Griekenland en het hele jaar door een bezoek waard. De voorzieningen van de vakantiewoning is hierop afgestemd.

Deze vakantiewoning is de helft van een twee-onder-een-kap. Het voordeel hiervan is dat het meer ruimte en comfort biedt dan een studio of appartement, maar dat de huurprijs lager is dan een villa. De andere helft is een 6-persoons woning. Zie onze website voor alle details.