MarktPlaza

Luxe Motor 24.95

272x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Voormalig binnenvaart vrachtschip, gebouwd op de werf van Pannevis in Alphen aan den Rijn. Oorspronkelijk een Katwijker van 26 meter die mettertijd is voorzien van een achterroef en inmiddels is ingekort tot 24,95 m. Inkorten naar onder de 20,00 m is voor een meerprijs te realiseren. In 2016 is het onderwaterschip gekeurd en op aanwijzingen volledig gerepareerd en voldoet aan de verzekeringseisen. De werkzaamheden die boven de waterlijn noodzakelijk waren daar is het staal vervangen. Motorwerking is onbekend. Een zeer interessant project om direct mee aan de slag te gaan. De volledige informatie van dit schip vindt u op www.doevemakelaar.nl of als u gelijk de volledige informatie van dit schip wil bekijken door hier te klikken.
Certificaten: niet gecertificeerd Geschikt voor / als: geschikt voor bewoning binnenwateren Algemene informatie: Aangeboden in de conditie waarin ze zich nu bevindt
Bouwwijze: geklonken nieuw staal is gelast achterroef bolders Ramen: hardhouten raamprofielen
Besturing: mechanisch stuurwiel stalen roer
Betimmering: geen betimmering zie foto's
Aanvullende informatie: Onderwaterschip is deels gedubbeld. voorpiek met kettingbak Aanvullende informatie: koekoek Keuringsrapport van het onderwaterschip is aanwezig (11-2016)
Extra gegevens:
Merk: Luxe Motor 24.95
Bouwjaar: 1906
Ligplaats: Omgeving Harlingen
Lengte: 24.95 meter
Breedte: 4.3 meter
Diepgang: 1 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Staal
Rompvorm: Rondspant
Merk motor: Rennes 2DC
Brandstof: Diesel
Vermogen: 54 Pk 40 kW
Aandrijving: 3 blads schroef vetgesmeerde schroefas
Tank: 400 l
Aantal cilinders: 2
Anker: aanwezig