Luxe ATA golf reis transport koffer SKB 2skb-4814w

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 11x bekeken
  • Datum geplaatst 13 dagen geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Zie omschrijving

Omschrijving

Houd uw golfclubs veilig met onze Deluxe Standard ATA Golf Travel Case (2SKB-4814W). Deze Golf koffer heeft een contour voor cartbags, draagtassen en drivers tot 48 ". Gevormd van polyethyleen met ultrahoog moleculair gewicht, het materiaal dat door het Amerikaanse leger is gespecificeerd voor koffers en containers, en vervaardigd om te voldoen aan de ATA 300 Categorie I-specificaties of deze te overtreffen. De ATA 300 Categorie I-specificaties, is de hoogste classificatie van de ATA voor de commerciële luchtvaart.  

Deze Golf-reiskoffer wordt geleverd met TSA-vergrendelingssysteem speciaal voor vliegreizen en het exclusieve Perfect-Match- valance bending systeem van SKB, dat strakke, veilige pasvormen biedt om te voorkomen dat vuil, stof en vocht in de koffer komen wat deze koffer eigenlijk maakt tot een echte flightcase.

Deze Golfkoffer wordt geleverd met onze onvoorwaardelijke levenslange garantie en SKB's $ 1500 Club Coverage.
 

Gevormd voor cartbags, draagtassen en drivers tot 48 " ( 121.92cm)
Nieuwe vergrendelingen met industriële sterkte waarvoor patent is aangevraagd, voor een superieure dekselsluiting en algehele   vergrendelde beveiliging.   
TSA-sluitsysteem voor het gemak van vliegreizen.
SKB's Perfect-Match valance-buigsysteem, zorgt voor strakke, veilige pasvormen om te voorkomen dat vuil, stof en vocht in de behuizing komen.
SKB's onvoorwaardelijke levenslange garantie.
SKB's Clubdekking van $ 1500.

Prijs: €325 inclusief verzenden

Te bestellen via deze link:
https://www.transport-koffer.nl/a-55489632/golf-koffers/105-luxe-ata-golf-reis-transport-koffer-skb-2skb-4814w/#description


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.