MarktPlaza

Luidspreker, Bose L-1 Compact

151x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Een samenstelling van een actieve sub met kleine satelliet van het merk Bose, model L-1 Compact. Goed geschikt voor kleine zalen en ruimtes waar detail in geluid belangrijk is. Met ingang voor microfoon en gitaar, maar ook een 2x RCA aansluiting om bijvoorbeeld een laptop of smartphone aan te sluiten. Een centrale subwoofer waarop naar wens en behoefte een kleine satelliet op 2 aparte verlengstukken geplaatst kan worden. Door de bijzondere plaatsing van de kleine luidsprekers in de satelliet wordt er een bijzonder brede spreiding van geluid bereikt. Op de afbeeldingen niet zichtbaar maar de subwoofer en de verlengpalen komen in nette transporthoezen.

Een goed klinkende compacte set, ideaal voor artiesten met een repertoire van luisterliedjes. Maar ook prima geschikt voor spraak en presentaties, etc.

Vind alle verdere informatie over deze luidspreker gewoon op het internet, daarom hier geen opsomming.

Er zijn 2 van deze Bose L-1 Compact beschikbaar.

Bieden vanaf € 600,- per enkele set.

Je mag bellen, mailen of via sms contact opnemen. Ook voor eventueel opkopen en inruil van apparatuur, etc. Leverbaar met subs, statieven, snoeren, versterkers, mixers, microfoons, verlichting, etc. Kom gerust eens kijken want niet al mijn artikelen staan al op marktplaats. Ps. Kijk dan ook eens naar al mijn andere advertenties en zie een compleet overzicht van wat ik te koop aanbied. Je ziet vast nog veel meer leuke en ook interessante artikelen.