MarktPlaza

Luchtpiraten rond Balaya - Aad van Rooij

27x bekeken
23 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

 Luchtpiraten rond Balaya - Aad van Rooij in nette staat.
Aad van Rooy laat zijn spannende jongensboek spelen in de Caraïbische Zee en wel in de hoek die de laatste tijd, door de spanning rond Cuba, sterk in de algemene belangstellling is gekomen.
Ten zuiden van Key West, het zuidelijke puntje van Florida in de United States en ten noorden van Brits Honduras ligt een grote verzameling kleine eilandjes te stoven in het tropisch klimaat, en Balaya is daar een van.
Mike Burton en John Lawford hebben op het kleine vliegveld van dit koraaleiland met een paar tweedehands vliegtuigen een luchtvaartmaatschappijtje gesticht, welke de verbinding tussen de eilanden onderling en Florida onderhoudt.
Het is geen vette boterham en dat wordt er niet beter op wanneer volslagen onbekenden zich plotseling voor dit eilandje gaan interesseren. Zijn het echter wel onbekenden?
Het verschijnen van een onbekende motorcruiser in de lagune en de aankomst van de politie zijn slechts het begin van een reeks gevaarlijke momenten, waarin de zoons van beide vliegers, Tom en Richard, een warm aandeel hebben!
Sneeuwbalserie - ouder jeugdboek met harde Kaft - 1963.
Verzenden mogelijk, kosten koper.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, stripboeken, leesboeken en pockets voor elk wat wils.