Luchtontvochtiger

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 81x bekeken
  • Datum geplaatst 6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Luchtontvochtiger (60 Watt) Energie klasse AAA

Deze perfecte luchtontvochtiger tot 25 m2 voor een hygiënische huis: de fluisterstille luchtontvochtiger trekt overtollig vocht als een magneet uit de lucht. Tot wel een halve liter per dag! Dit is ideaal in de badkamer in de kelder, bewaarruimten, of in kantoren.

Voorkomt gevaarlijke Schimmel: Schimmel is niet alleen lelijk ook gevaarlijk, het kan ademhalingsproblemen en allergische reacties veroorzaken. Slechte (natuurlijke) ventilatie in woonkamers, kelders of kasten zijn de oorzaak van schimmel! Deze elektrische lucht ontvochtiger voorkomt deze risico’s. Huisstofmijt: Huisstofmijt houd van hoge luchtvochtigheid. Hoe hoger de relatieve vochtigheid hoe sneller de mijten zich vermenigvuldigen. 60% of meer is daarvoor ideaal. In het voor- en najaar en ook in de zomer is het warm en vochtig in veel woningen. De 60 % of meer aan luchtvochtigheid wordt dan vaak gehaald.

Een luchtontvochtiger draagt bij aan een gezond binnen klimaat.

Onze extra TIP: Helpt ook wasgoed sneller te drogen, is goedkoper dan de wasdroger, slechts 60 watt. Met tijd schakelaar en zonder verdere filters, dus voordelig in gebruik.

Ook zal U minder gas gaan gebruiken omdat Droge lucht makkelijker verwarmd dan vochtige.

Buiten een gezonder binnen klimaat zal u uw investering door deze besparingen terug verdienen.

Met transparante water container: het water in de lucht condenseert geen chemicaliën of compressor tot 500 ml per dag en grote watertank voor maximaal 1500 ml: Simpel leeg gooien, overloop beveiliging apparaat slaat af wanneer de tank vol is. Wordt aangegeven door controle lampje. Werkt bij temperaturen boven de 15 ° C en een luchtvochtigheid van 40% of meer.

160 x 218 x 300 mm, 60 Watt VERBRUIKSKLASSE ENERGIE AAA met inbegrip van voeding en Duitse handleiding

VAN € 173,50 VOOR € 127,50 inclusief verzend kosten.  EXTRA AANBIEDING € 119,98


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.