MarktPlaza

✅ Lowepro PRO TREKKER 450 AW -- NIEUW --

347x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Nieuw artikel.
Nieuwe artikelen worden geleverd met 24 maanden garantie en de prijzen zoals aangegeven zijn inclusief 21% BTW.
Lowepro Pro Trekker 450 AW Camerarugzak

De Lowepro Pro Trekker 450AW is een hoogwaardige camerarugzak die beslist in de smaak zal vallen bij natuurfotografen die regelmatig onderweg zijn met lange telelenzen. De Pro Trekker-serie is door Lowepro voorzien van een perfect draagsysteem en er kan heel veel fotomateriaal in meegenomen worden. Deze comfortabele fotorugzak biedt ruimte aan een of twee professionele dslr-camera´s, een 400mm f/2.8 teleobjectief, 4 tot 6 extra objectieven, 2 flitsers, een statief of monopod, volop accessoires en een 15-inch laptop.Ruime camerarugzak met perfect draagcomfort

De ruime, lichtgewicht Pro Trekker 450AW camerarugzak heeft het Lowepro ActivLift System draagharnas, dat een verbetering is van de voorgaande draagsystemen van Lowepro. De draagconstructie is perfect verstelbaar en volgt de natuurlijke S-lijn die de menselijke ruggengraat heeft. Doordat het draaggewicht afgeleid wordt van de rug naar de heupen vormt deze fototas geen belasting voor schouders, torso, borst of onderrug. Dat maakt het draagcomfort van deze rugzak bijzonder groot, ongeacht de omvang van de cameraset in de tas. De 450AW is heel ruim verstelbaar op maar liefst 10 punten en daarom geschikt voor zowel lange als kleine mensen.Een fotorugzak met diverse unieke eigenschappen

Lowepro heeft een uitstekende reputatie op het gebied van cameratassen en fotorugzakken en dat is niet voor niets. Ook de Pro Trekker 450AW is een doordacht Lowepro-ontwerp. De constructie zit intelligent in elkaar: dankzij het MaxFit dividersysteem kun je je uitrusting zeer handig wegbergen in het interieur. De grote vakken worden gesloten met waterdichte heavy-duty ritssluitingen en de AW-hoes beschermt je kostbare fotospullen nog eens extra tegen de elementen. De multifunctionele heupriem kan worden verwijderd. Daardoor kan je de fotorugzak compacter maken wanneer je de heupriem niet wilt gebruiken. De losse heupriem is met de Sliplock bevestiging aan andere Lowepro fototassen te bevestigen, zodat je ook op andere cameratassen een perfect draagcomfort hebt.Lowepro: Marktleider in cameratassen en camerarugzakken

In 1967 voorzag Lowepro oprichter Greg Lowe zijn rugzak als eerste van een beschermend camera-interieur. Tegenwoordig is Lowepro als merk marktleider in cameratassen en bekend onder fotografen over de hele wereld. Van tassen en cases voor je camera, tot drone rugzakken en action cam buidels. Pouches, toploaders, schoudertassen, rugzakken en zelfs trolleys: bij Lowepro vind je precies wat je zoekt. En het belangrijkste: bij Lowepro staat de veiligheid van jouw apparatuur voorop, direct gevolgd door duurzaamheid, veelzijdigheid en optimaal draagcomfort!

CameraOccasion Geldersestraat 29 4191 BA  Geldermalsen. Nederland.  (0031) 0345-571794


CameraOccasion. IN en VERKOOP
✅ NIEUW, OUTLETMODELLEN EN OCCASIONS


Tevens kunt u bij ons terecht voor sensor reiniging en lens kalibratie.

 
-  Minimaal 400 occasions op voorraad.
-  In onze web shop kunt u al onze artikelen bekijken, bestellen en veilig betalen.
-  Of kom naar onze winkel in Geldermalsen.
-  We zijn aangesloten bij “Webwinkel keur” waar onze klantenwaardering ruim boven de 9 is.
- VANDAAG BESTELD, VANDAAG VERZONDEN. (Gratis verzending v.a. € 100.00)
-  Onze occasions worden geleverd inclusief de accessoires die wij bij inruil hebben ontvangen.


✅ CameraOccasion heeft zich gespecialiseerd in de in- en verkoop van nieuwe en tweedehands camera's, lenzen, kijkers en accessoires voor de scherpste prijzen. 

✅ Tevens kunt u bij ons terecht voor Sensor Cleaning en Lens Kalibratie. (Klaar terwijl u wacht.)

Tweedehands camera kopen of verkopen.
Onze occasions ofwel tweedehands camera's komen bij CameraOccasion niet alleen binnen door inruil, maar ook door direct tweedehands foto apparatuur in te kopen. U kunt dus altijd uw camera, objectief of kijker bij ons aanbieden om te verkopen zonder dat u verplicht bent om iets te kopen. Wij vergroten hierdoor ons aanbod in tweedehands camera's, lenzen en kijkers waardoor wij meer klanten kunnen voorzien in hun zoektocht naar een betrouwbare, gecontroleerde en met garantie te koop aangeboden gebruikte camera's. Bent u nieuwsgierig naar wat uw camera, objectief of accessoires opbrengt? Kom dan gerust lang bij ons in de winkel, de koffie/thee staat voor u klaar.
 
Verkoop van digitale camera’s.
De volgende accessoires worden altijd standaard meegeleverd als u een camera bij ons aanschaft: Bodydop, Accu, Oplader, Neck strap.
 
De artikelen worden geleverd met factuur. (Marge). Deze factuur is tevens uw garantiebewijs.
Heeft u vragen?  Onze professionele, behulpzame en vriendelijke medewerkers helpen u graag telefonisch, via de mail of chat.
Natuurlijk bent u ook altijd welkom bij ons in de winkel.

✅ 1 jaar garantie op alle occasions. (tenzij anders is vermeld.)
 
CameraOccasion Geldersestraat 29 4191 BA  Geldermalsen. Nederland.  (0031) 0345-571794