MarktPlaza

Louise Mackaness - Koken Met Appels (Hardcover/Gebonden)

53x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

95 pagina's

Sommige dingen zijn gewoon niet te versmaden, zoals gebakken appels met een korstje van bladerdeeg. Maar appels kunnen op veel meer manieren worden gebruikt.

In meer dan 70 tongstrelende recepten - van Ravioli met varkensvlees, appel en salie tot Appelstrudel met steranijs - laat dit boekje u zien hoe veelzijdig deze vruchten eigenlijk zijn.

Kookboek met appelrecepten. De meer dan zeventig recepten zijn heel divers, van appeltaart en appelcompote tot varkenslapjes met appel en rosti van pastinaak, bleekselderij en appel. In sommige recepten, zoals appelsap en gedroogde appels, worden veel appels gebruikt. Deze recepten zijn heel geschikt voor bijvoorbeeld mensen met een eigen appelboom. Maar in de meeste recepten gaat het maar om een of enkele appels. Ook worden niet in alle recepten 'echte' appels gebruikt. Soms wordt er cider of appelsap gebruikt. Bij een paar recepten is een foto opgenomen, maar de meeste recepten hebben geen begeleidende foto. Per bladzijde zijn een of twee recepten geplaatst. De receptuur is duidelijk gescheiden van de beschrijving; de bereidingstijd en het aantal personen (meer dan vier) staan aangegeven. Met register