Louise Blair - Het GI Kookboek

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 90x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

128 pagina's

Het nuttigen van voeding met een lage GI-waarde is de ultieme manier om u gezond te voelen en af te vallen.

Dit praktische boek legt uit hoe de glykemische index werkt en waarom voedingsmiddelen met een lage GI-waarde zo goed zijn, en bevat tachtig verrukkelijke recepten voor elke gelegenheid. Van snelle lunches tot overheerlijke avondmaaltijden en zinnenstrelend zoete gerechten – een GI-dieet heeft heel wat te bieden!

Louise Blair is huishoudkundige en voedselstyliste en is gespecialiseerd in gezonde recepten. Ze adviseert de Engelse Diabetesstichting en heeft enkele kookboeken geschreven.

Naast 'Het gemakkelijke GI dieet'* van Helen Foster is nu het onderhavige boek verschenen. Na een korte uitleg over wat glycemische index en het GI dieet inhouden, volgen tachtig recepten voor het begin van de dag, voor snelle lunches, voor heerlijke avondmaaltijden, nagerechten en voor brood en gebak. Bij elk recept staan per portie de energiewaarde, eiwitten, vetten en koolhydraten vermeld. Het boek bevat gekleurde bladzijden en is voorzien van paginagrote foto's van (niet alle) gerechten. Of deze gerechten nu alle bijdragen om slank te worden zoals op de kaft staat geschreven, kan men zich afvragen. Om af te vallen is een dieet gebaseerd op glycemische index van voedingsmiddelen niet nodig, een gezonde energiebeperkte voeding en meer bewegen zullen wellicht effectiever zijn. Glanzende groene belettering op een achtergrond van grote schijven grijsgekleurde kiwi's. Driekolommendruk in een goede, schreefloze letter. Met register in vier kolommen


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.