Louis Armstrong ‎– Satchmo - A Musical Autobiography O…

  • Aantal keer bekeken 16x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst


Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Type prijs


A1 Dipper Mouth Blues
A2 Canal Street Blues
A3 High Society
A4 All The Wrongs You've Done To Me
A5 Everybody Loves My Baby
A6 Mandy Make Up Your Mind

B1 See See Rider
B2 Reckless Blues
B3 Court House Blues
B4 Trouble In Mind New Orleans Function:
B5a Flee As A Bird B5b Oh, Didn't He Ramble
B6 Gut Bucket Blues

C1 Cornet Chop Suey
C2 Heebie Jeebies
C3 Georgia Grind
C4 Muskrat Ramble
C5 King Of Zulus
C6 Snag It

D1 Wild Man Blues
D2 Potato Head Blues
D3 Weary Blues
D4 Gully Low Blues
D5 Struttin' With Some Barbeque
D6 Hotter Than That

E1 Two Deuces
E2 My Monday Date
E3 Basin Street Blues
E4 Knockin' A Jug
E5 I Can't Give You Anything But Love
E6 Mahagony Hall Stomp

F1 Some Of These Days
F2 When You're Smiling
F3 Song Of The Island
F4 I Can't Believe That You Are In Love With Me
F5 Dear Old Southland
F6 Exactly Like You

G1 If I Could Be With You
G2 Body And Soul
G3 Memories Of You
G4 You Rascal You
G5 When It's Sleepy Down South
G6 I Surrender Dear

H1 Them There Eyes
H2 Lazy River
H3 Georgia On My Mind
H4 That's My Home
H5 Hobo, You Can't Ride This Train
H6 On The Sunny Side Of The Street

Louis Armstrong ‎– Satchmo - A Musical Autobiography Of Louis Armstrong
incl 10 pag. boekwerk

Label: Coral ‎– COPS 2619
Format: 4 × Vinyl, LP, Compilation, Reissue
Country: Germany
Released: 1968
Genre: Jazz
Style: Dixieland

Het geheel is zo goed als nieuw
NM (near mint)

Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.