MarktPlaza

Lorna Sass - Vega!

58x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Lorna Sass  -  Vega!

BCZ

meer dan 40 verrukkelijke recepten zonder vlees, vis, zuivel & cholesterol

112 pagina's

Meer dan 40 verrukkelijke recepten zonder vlees, vis, zuivel en cholesterol
Thaise broccoli in een kokossaus, auberginebootjes met kikkererwtencurry, een ouderwetse appeltaart - hoe verrassend het ook klinkt, deze verleidelijke recepten zijn allemaal bereid zonder vlees, vis, eieren, kaas of melk. Of mensen nu om medische redenen (een te hoog cholesterolgehalte bijvoorbeeld) of uit principe vlees en zuivel weglaten uit hun maaltijd, de veganistische keuken maakt gebruik van meer dan alleen gort en spliterwten!
In Vega! staan niet alleen heerlijke recepten voor voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten en lekkere toetjes, maar er wordt ook uitvoerig beschreven welke ingrediënten het best gebruikt kunnen worden en wat er in de ideale voorraadkast zit. Bovendien krijgt de lezer leuke menusuggesties.
Maak eens bladerdeeg gevuld met pijnboompitten en rozijnen, en iedereen zal enthousiast zijn. Knapperige tortilla´s met geroosterde maïs zijn heerlijk als lichte lunch. En de exotische smaak van een stoofpotje met pompoen en Marokkaanse kruiden is echt iets voor een koude winteravond. Maar ook de toetjes zijn niet vergeten! Er is keuze genoeg: hemelse rijstpudding met chocolade, romige mango-tapioca of krokante koekjes met pijnboompitten en anijs.
Lekker en gezond koken was nog nooit zo simpel en aantrekkelijk!

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties