MarktPlaza

LOLA VIRGINIA/SUPERNORMAL / SKYLAND - NICKELODEON (3 DVD) Nieuw/Gesealed

89x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Lola Virginia

Lola is een puber van 12 en heeft géén simpel bestaan! Ze woont in een verwaarloosde buurt, moet altijd op haar kleine broertjes passen, draagt alleen goedkope kleding

en moet op school zien te overleven. Maar alsof dit allemaal nog niet genoeg is, komt de verwaande Virginia bij haar in de klas. Zij heeft alles mee. Rijke ouders, een beeldig

uiterlijk, hoge cijfers, heel veel vriendjes… De twee pubers kunnen elkaar niet uitstaan! Hoe overleeft Lola dit ?

Supernormal

Supernormal is een hilarische animatieserie die je laat zien dat je geen superkrachten hoeft te bezitten om een held te zijn! Supernormal volgt het verhaal van vier vrienden die op een school zitten voor Superhelden. Dit is een school speciaal voor kinderen die over buitengewone krachten beschikken.

Eric Normal en zijn vrienden beschikken juist helemaal niet over buitengewone krachten. Om te kunnen laten zien dat ze ook zonder die krachten helden kunnen zijn, strijden ze als 'normale jongens' tegen het kwaad. Beleef de avonturen mee van Changerella, Brass, Butt, Buzz Girl en Eric Normal!

Skyland

Dit is het verhaal van Lena en Mahad. Het is het jaar 2251. De aarde is verdeeld in een miljoen brokjes die doelloos een baan volgen rond de kern van de aarde. Deze brokken worden bestuurd door de Sfeer, onder leiding van de krankzinnige heerser Oslo. Lena en Mahad hebben zich aangesloten bij piraten, nadat hun moeder gevangen werd genomen door Oslo vanwege haar bovennatuurlijke Seijin krachten. Samen met de piraten strijden zij tegen de onderdrukking van de Sfeer. Met maar één doel: hun moeder redden!