MarktPlaza

[Lobel-Riche] Parallèlement 1/170 ex Met Orig. Tekening & Gr

626x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Portfolio. Verlaine, Paul. Parallèlement. Geen uitgever, jaar (circa 1943/4) of plaats van uitgifte. 102, (1), (4) blz. Formaat circa 33,5 cm, gewicht ongeveer 1,8 kg.
Uitgegeven in losse vellen welke éénmaal gevouwen zijn (zo dus uitgegeven) in een oplage van 170 exemplaren gedrukt op Vélin d’Arches (genummerd 61 t/m 230 van een totale oplage van 230 exemplaren). Dit is nummer 101 en is voorzien van de initialen van Lobel-Riche.

Met 41 droge naald gravures (pointes sèches), illustraties door Lobel-Riche. Compleet. Opgeborgen in een chemise en slipcase, beide bekleed met goudkleurig moire papier? Boekblok goed voor leeftijd, met wat foxing, slijtageplekjes chemise en slipcase. Gedrukt op dik papier. Tekst in rood en zwart gedrukt.

Extra bijgevoegd:

Een originele tekening in kleur van Lobel-Riche (met een korte dedicatie, tweemaal gesigneerd in de tekening)
Een droge naald gravure van Lobel-Riche met een gestempelde facsimile handtekening.

De exemplaren gedrukt op vélin d’Arches zouden bovenstaande extra’s niet bevatten, dus extra. Fraaie gravures met een erotisch karakter. Zeldzaam met de extra’s. Referentienummer 11104.

1000 euro

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 14,90 euro als verzekerd pakketje. Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.