Lingen Verlag - Kruiden In Tuin En Keuken (Hardcover/Gebonden)
Kenmerken
- Conditie
- Zo goed als nieuw
- Levering
- Niet van toepassing
Omschrijving
207 pagina's
Overzicht van kruiden en specerijen - met vele geraffineerde recepten
Naast de kruiden komen ook specerijen, smaakstoffen en essences, uien en paddestoelen aan bod. De productinformatie over deze smaakmakers is zeer uitgebreid, zowel in tekst als in foto's en in het getekende illustratiemateriaal. Aan basilicum, kerrie "herbs de Provence", karwij, nootmuskaat, olijven, peper, saffraan en kaneel wordt extra aandacht besteed, die leerzaam en interessant is. Twee praktische overzichtstabellen gaan aan de receptuur vooraf: de eerste is een zaai-, oogst-, gebruiks-, en bewaarkalender; de tweede geeft aanwijzingen voor het gebruik van bepaalde kruiden in de verschillende spijzen en gerechten. De resterende 70 blz. worden gewijd aan bijzonder originele recepten met duidelijke bereidingswijzen