MarktPlaza

* Linda Sparrowe, P. Walden: Yoga en gezondheid voor vrouwen

113x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

* Linda Sparrowe, P. Walden: Yoga en gezondheid voor vrouwen

Je leven lang in optimale conditie

Vrouwen vinden in Yoga & gezondheid voor vrouwen specifieke yogaoefeningen voor elke levensfase. Yogaoefeningen, ademhalingstechniek en meditatie hebben een sterke stressreducerende werking. Er zijn veel boeken verschenen die deze fysieke, emotionele en spirituele kanten van yoga beschrijven, terwijl er maar weinig gericht zijn op de speciale behoeften van vrouwen. Deze lacune vult Yoga & gezondheid voor vrouwen, met onder andere:
* yogaoefeningen die spijsvertering, zenuwstelsel en hormonen in balans brengen;
* oefeningenseries die de conditie kunnen verbeteren bij eetproblemen, menstruatieproblemen, afweerstoornissen, rug- en hoofdpijn, zwangerschap, depressie, overgangsklachten, botontkalking en hartproblemen;
* richtlijnen voor de natuurlijke veranderingen waarmee alle vrouwen te maken krijgen tijdens de menstruatiecyclus, zwangerschap en (post)menopauze.
Linda Sparrowe was hoofdredacteur van het Amerikaanse Yoga Journal, waarvoor zij nog altijd schrijft over vrouwen en gezondheid, kruiden en alternatieve geneeskunde. Patricia Walden is een gerespecteerd yoga-instructeur, die zich al meer dan vijfentwintig jaar bezighoudt met Iyengar-yoga; ze instrueert op talloze yoga-video´s en is lid van de redactieraad van Yoga Journal. 

Uitg. Altamira-Becht, softcover. In uitstekende, nagenoeg ongelezen staat.

kstgr

2103

P010321