* Linda Sparrowe, P. Walden: Yoga en gezondheid voor v…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 59x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

* Linda Sparrowe, P. Walden: Yoga en gezondheid voor vrouwen

 

Je leven lang in optimale conditie

 

 

Vrouwen vinden in Yoga & gezondheid voor vrouwen specifieke yogaoefeningen voor elke levensfase. Yogaoefeningen, ademhalingstechniek en meditatie hebben een sterke stressreducerende werking. Er zijn veel boeken verschenen die deze fysieke, emotionele en spirituele kanten van yoga beschrijven, terwijl er maar weinig gericht zijn op de speciale behoeften van vrouwen. Deze lacune vult Yoga & gezondheid voor vrouwen, met onder andere:
* yogaoefeningen die spijsvertering, zenuwstelsel en hormonen in balans brengen;
* oefeningenseries die de conditie kunnen verbeteren bij eetproblemen, menstruatieproblemen, afweerstoornissen, rug- en hoofdpijn, zwangerschap, depressie, overgangsklachten, botontkalking en hartproblemen;
* richtlijnen voor de natuurlijke veranderingen waarmee alle vrouwen te maken krijgen tijdens de menstruatiecyclus, zwangerschap en (post)menopauze.
Linda Sparrowe was hoofdredacteur van het Amerikaanse Yoga Journal, waarvoor zij nog altijd schrijft over vrouwen en gezondheid, kruiden en alternatieve geneeskunde. Patricia Walden is een gerespecteerd yoga-instructeur, die zich al meer dan vijfentwintig jaar bezighoudt met Iyengar-yoga; ze instrueert op talloze yoga-video´s en is lid van de redactieraad van Yoga Journal. 

 

 

Uitg. Altamira-Becht, softcover. In uitstekende, nagenoeg ongelezen staat.

 

 

kstgr

2103

P010321

 

 

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.