Linda Lael Miller - Als een tedere belofte

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 52x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

inda Lael Miller - Als een tedere belofte
Hardcover met omslag - Historische roman
Engeland-1254. Al op haar zevende is Gloriana, Lady van Kenbrook, uitgehuwelijkt aan Dane St.Gregory en sindsdien heeft ze haar echtgenoot nooit meer gezien. Als Gloriana twintig is, hoort ze dat Dane eindelijk terugkeert naar huis en kan ze haar geluk niet op. Maar het lang verwachte weerzien loopt uit op een drama. In plaats dat Dane haar liefdevol in zijn armen sluit, heeft hij de beeldschone Mariette de Troyes aan zijn zijde, met wie hij nu van plan is te trouwen.
Gloriana voelt zich diep gekwetst, maar peinst er niet over haar echtgenoot zomaar uit handen te geven en zelf haar dagen in een klooster te slijten, zoals Dane voor ogen heeft. Bovendien is er iets in de resolute, arrogante Dane, dat haar mateloos intrigeert. Zonder ook maar iets van haar waardigheid te verliezen, stort Gloriana zich vol overgave in de strijd om haar echtgenoot.
Dane, die inmiddels verscheurd wordt door zijn gevoelens voor de twee vrouwen, raakt hoe langer hoe meer in de ban van zijn knappe, moedige echtgenote.
Op een avond wordt Gloriana ontvoerd naar de toren van het kasteel, waar ze tot haar ontzetting ook Dane aantreft. Opgesloten en overgeleverd aan elkaar en hun onderdrukte, maar brandende verlangens, vinden de geliefden elkaar tenslotte in een betoverende, adembenemende nacht. Maar dan slaat het noodlot genadeloos toe .....
Dane moet lijdzaam toezien hoe zijn vrouw op onverklaarbare wijze verdwijnt. Zullen ze elkaar ooit nog terugzien op Kenbrook Hall ..... ?


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.