MarktPlaza

Lincoln Town Car - 4.6 9-persoons limousine, zeer netjes voor zijn leeftijd

715x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Achterwielaandrijving
GVW: 3.170 kg
Interieurkleur: Zwart
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 417 - 471 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag passagier
- Armsteun achter
- Bestuurdersstoel elektrisch verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Champagne koeler
- DVD speler
- Extra getint glas
- Lederen stuurwiel
- Open dak
- Privacy glas
- Stuurwiel multifunctioneel
- Toerenteller
- Tv met DVD speler
Voor wie zich altijd al eens luxe heeft willen laten rondrijden: deze 9persoons Lincoln Towncar. Volledig lederen bekleding, J-bank, sfeerverlichting achterin, een eigen televisie met dvd speler, een elektrisch schuifdak, radio/cd-speler, privacy glas, een koeler om je champagne koud in mee te nemen, voldoende glaswerk in zeer nette staat, elektrische ramen en nog veel meer. Je hoeft alleen maar zelf voor de chauffeur te zorgen.
De limousine ziet er voor zijn leeftijd nog zeer netjes uit. Het is geen afgetrapte studentenvereniging bak zoals je ze regelmatig op internet tegen komt.
Wij hebben de limousine zelf de afgelopen 5 jaar in bezit gehad. Wij zijn de 2e eigenaar sinds hij in Nederland is. De eigenaar hiervoor heeft hem uit Amerika geïmporteerd en gebruikt voor luxe bedrijfsfeestjes. Ook bij ons is hij in de verhuur geweest voor familiefeesten, gala's e.d.
Hij is ongeveer 9 meter lang
De auto heeft in maart een nieuwe hoofdremcilinder gekregen, nieuwe banden voor. Vorig jaar zijn de remblokken en schijven voor vervangen.
Nieuwe APK bij aflevering
Transport van de auto is in overleg mogelijk
Bij Handelsonderneming Jan Smeeing in Soest heeft u altijd keus uit +/- 25 occasions, youngtimers, oldtimers en decoratieve klassiekers tot EUR. 7000,-
Omdat wij veelal bij vaste leveranciers inkopen, kunnen wij u altijd kwalitatief goede occasions leveren voor een scherpe prijs. Inruilen is mogelijk! Wij rekenen GEEN afleverkosten.
Voor een bezichtiging kunt u het beste bellen op 0625275476. Op email word niet altijd gereageerd
Zelf geen mogelijkheid om uw oldtimer naar zijn nieuwe adres te transporteren? Wij doen het graag voor u. Vraag naar de mogelijkheden.
www.jansmeeing.nl