Liefdevolle Knuffel, verzilverde wikkelring

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 84x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Een knuffel maakt alles mooier! Geef jezelf of jouw dierbare een symbolische, liefdevolle omhelzing.

❤ Verspreid liefde door een goede knuffel. Een knuffel is een krachtig symbool van passie, vriendschap, troost, liefde en bescherming. Draag deze ring en herinner jezelf er aan om vrij te leven, vrij lief te hebben en altijd knuffels te geven.

❤ We hebben het allemaal nodig: liefde door een knuffel of een arm om je heen! Een knuffel kan de stemming onmiddellijk verbeteren en rust en kalmte brengen in lichaam en geest. Geef die ene persoon deze ring om je steun en liefde te betuigen.

❤  Deze ring heeft een zeer betekenisvolle vorm, heeft geen begin en geen einde, het symbool van de eeuwigheid. Draag deze ring om jezelf kracht bij te zetten en als herinnering aan de oneindige liefde van de mensen die belangrijk zijn in je leven.

❤ Een glad en eigenzinnig design met kleine handen aan elk uiteinde die om je vinger wikkelen. Een beetje geruststellend misschien, alsof iemand je beschermend vasthoudt. Supercomfortabel om te dragen met een open, verstelbaar ontwerp dat past om vingers van verschillende omvang.

❤ Deze ring is ideaal om cadeau te doen aan je geliefde of aan die ene persoon die het wat moeilijker heeft.

❤ De knuffelende handen ring is verzilverd en kan wat groter of kleiner gemaakt worden door de handjes naar elkaar toe of uit elkaar te buigen.

 

 

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!
 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.