MarktPlaza

Liefde laat alle bloemen bloeien - Heinz G. Konsalik

6x bekeken
12 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden
Verzendkosten
€ 4,20

Omschrijving

Hardcover gebonden met stofomslag, uitgave 1981, 224. Naam op schutblad geschreven. Verder in goede staat. Verzendkosten (4,20 euro) zijn voor de koper. [GR2]

Kathinka Braun is jong, succesvol, elegant en knap. Haar leven lijkt perfect. Maar schijn bedriegt. Ze verlangt naar een man. Daarom besluit Kathinka een oproep in de krant te plaatsen: welke man ziet een trip met haar naar het zuiden van Frankrijk zitten? Lang hoeft Kathinka niet te wachten. De blonde Ludwig Zipka, ontwerper, wil met haar mee. Ze beginnen aan een avontuurlijke reis, waarin liefde, verdriet en jaloezie elkaar afwisselen. Weten ze het tot het eind met elkaar vol te houden.

Verzending:
Verzending vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag.

Voor het verzendtarief van dit boek (€ 6,45 bezorging thuis of € 5,45 ophalen bij DHL-servicepoint bij u in de buurt) heeft u de mogelijkheid meerdere boeken uit te zoeken (max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm).

Het verzendtarief voor België van dit boek bedraagt € 10 bezorging thuis of € 9,50 ophalen bij een DPD-pickup parcelshop bij u in de buurt. Voor dit tarief heeft u de mogelijkheid meerdere boeken uit te zoeken (max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties