MarktPlaza

Liefde en oneindigheid in symbolisch hangertje aan ketting

56x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Leg de oneindige liefde tussen jou en de ander vast in dit prachtige verzilverde sieraad. Het infinity teken staat bekend voor zijn oneindigheid, het vereeuwigen van een speciaal moment, een oneindige vriendschap of liefde. In combinatie met het hart een warm en krachtig symbool.

  • Het hart is een klassiek en universeel symbool voor de liefde dat door iedereen over de gehele wereld wordt gebruikt. Van oudsher is in veel culturen het hart gekozen als zetel van liefde en gevoel.
  • Het Infinity (of lemniscaat) is een bekend symbool uit de wiskunde, waar het staat voor oneindig. Naast de wiskundige betekenis heeft dit symbool ook aan andere, veel diepere betekenis. Dit symbool heeft namelijk te maken met de energie, met doorstroming, met kracht en staat voor constante vernieuwing, harmonie, evenwicht en verbondenheid.
  • Er bestaat een oneindige verbinding tussen alles, een oneindige samenwerking, een steeds doorgaande beweging. Ieder bewandelt zijn of haar eigen pad, waarin je altijd een kruispunt tegenkomt waarop een keuze gemaakt kan worden op welk gebied dan ook, elke dag weer.


Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!