MarktPlaza

Lexus UX - 250h LAUNCH EDITION * AUTOMAAT * NAVIGATIE * €31.589, - EX.BTW

159x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Nieuw: Ja
Modelreeks: jan 2019 - 2020
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen brandstofmotor: 113 kW (154 PK)
Koppel: 190 Nm
Wielbasis: 264 cm
Tankinhoud: 43 liter
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 177 km/u
Bekleding: Alcantara
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik in de stad: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Fabrieksgarantie tot: 01-06-2022
Motorrijtuigenbelasting: € 204 - 229 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- bots waarschuwing systeem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Cruise control adaptief
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch inklapbare spiegels
- grootlichtassistent
- Hill hold functie
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- LED koplampen
- LED mistlampen
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multi functioneel stuurwiel
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor voor
- Rijstrooksensor met correctie
- Spraakbediening
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
- Stuurwielverwarming
- Telefoonintegratie premium
- Verkeersbord detectie
- Verwarmde voorstoelen
Met de Lexus UX is heel veel mogelijk. Een vakantie met het hele gezin, die nieuwe kast ophalen bij Ikea of gezellig met zijn vijven een dagje erop uit. Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. De krachtige motor geeft deze Lexus uitstekende prestaties. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
In deze UX vindt u niet alleen schakelaars op het stuur om het audio-installatiesysteem te bedienen en het navigatiesysteem, maar er is ook spraakbediening. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Achter het stuur van deze Lexus bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is, de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan en adaptive cruise control helpt u om de juiste afstand te bewaren tot uw voorligger. Ook lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
In de Lexus UX heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij ‘leest’ voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. De prijs is inclusief BPM, BTW en afleveringskosten. We maken graag een afspraak met u om deze UX bij ons te komen bekijken.
JAMES AUTO SERVICE - AUTOBEDRIJF DIRK VAN DER STEEN adverteert met ALL IN prijzen!! Inclusief 6 maanden BOVAG garantie, volle tank brandstof, afleveringsbeurt en tenaamstellingskosten inclusief onvermijdbare kosten. JAMES AUTO SERVICE - AUTOBEDRIJF DIRK VAN DER STEEN is al ruim 30 jaar een universeel autobedrijf en lid van de BOVAG! Wij verkopen alle merken auto 's zowel NIEUW als GEBRUIKT. Ook voor Lease, Financiering, onderhoud, reparatie, schade herstel en APK kunt u bij ons terecht. Tevens zijn wij aangesloten bij 'JAMES AUTO SERVICE'. Elke lease-auto mag bij ons komen voor onderhoud en reparatie. Ook hebben wij haal en breng service. Voor meer informatie: 072-5053266. Wij heten u van harte welkom in onze mooie zaak in Limmen! Klik op deze link voor review: http://www.dirkvandersteen.nl/contact/klanten-vertellen/
''Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Autobedrijf Dirk van der Steen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs.''