MarktPlaza

Lexus CT 200h - HYBRID Business Aut. Facelift [ Navi 17Inch Velgen]

550x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

GVW: 1.790 kg
Wielbasis: 292 cm
CO2 uitstoot: 82 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Audiobediening op het stuur
- Bumpers/spiegels in kleur
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch inklapbare spiegels
- Isofix
- LED-dagrijverlichting
- Lederen stuur en pook
- Lichtsensor
- Metallic lak
- Midden armsteun
- Multi functioneel stuurwiel
- Parkeersensoren achter
- Radio/CD/MP3 speler
- Side airbags
- Start/Stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Telefoonvoorbereiding
Ben je opzoek naar een mooie Lexus CT 200H uit 2015 met opties zoals Origineel nederlands geleverde lexus, 1e eigenaar btw verrekenbaar en Navigatie met groot scherm (af fabriek). Deze CT 200H is door ons aangekocht van eerste eigenaar met een tellerstand van 84.340. De tellerstand is logisch verklaarbaar en de auto is dan ook voorzien van een NAP tellerrapport. Op onze website vind je het Nationaal Autoraport van deze auto met daarin onder andere de (onderhouds)historie . De Lexus CT 200H heeft een Hybride / Benzine motor met een maximum vermogen van 90KW (123 PK)
Wij zijn telefonisch bereikbaar op de volgende tijden!
- Maandag tm Vrijdag: 08:00 t/m 23:00
- Zaterdag: 09:00 t/m 17:00
- Zondag: 12:00 t/m 18:00
U kunt ook contact met ons opnemen via Whatsapp. Whatsappnummer: 0882272696 (bellen via whatsapp op dit nummer is niet mogelijk)
Deze Lexus CT 200H staat momenteel in onze vestiging in Apeldoorn. Vaartland.nl bied ook de mogelijkheid om deze auto te verplaatsen naar de voor uw dichtstbijzijnde Vaartland.nl vestiging. Neem hiervoor contact met ons op of kijk op www.vaartland.nl.
Waarom kiezen voor deze Lexus CT 200H:
- Origineel nederlands geleverde lexus
- 1e eigenaar btw verrekenbaar
- Navigatie met groot scherm (af fabriek)
- Groen energielabel
- NAP gecontroleerd
- Eerste eigenaar
- Onderhoudsgeschiedenis beschikbaar
- Voorzien van een Nationaal Autorapport
Afkomstig van de eerste eigenaar welke de Lexus zakelijk heeft bereden. De gunstige kilometerstand is logisch verklaarbaar middels het kloppende nap teller rapport. De volledige onderhoudshistorie is voor u aanwezig. In de onderhoudshistorie zien wij terug dat het meest recente onderhoud is uitgevoerd bij 81.660 km in 2019. De CT200H staat te boek als betrouwbaar en is zuinig in het brandstofverbruik. Tevens beschikt deze Lexus over mooie opties zoals: navigatie, Cruise control, Climate control, en fraaie 17" lichtmetalen velgen, en nog veel meer.
Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie en controleer daarom bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.