MarktPlaza

Lexus CT 200h - Dealer onderh/ ECC/ Cruise-ctr

558x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jan 2014 - aug 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen brandstofmotor: 74 kW (101 PK)
Koppel: 142 Nm
GVW: 1.790 kg
Afmetingen (LxBxH): 435 x 177 x 143 cm
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 180 km/u
Bekleding: Velours
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
Brandstofverbruik in de stad: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,5 l/100km (1 op 28,6)
CO2 uitstoot: 82 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2
Autotrust garantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Elektrische ramen voor en achter
- Lichtmetalen velgen 15"
- Metaalkleur
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- Buitensp.inklapbaar
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Multimedia-voorbereiding
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
Als geen ander munten de Japanse autofabrikanten uit in de toepassing van hoogwaardige materialen en intelligente systemen. Dat merk je ook bij een auto als deze Lexus CT van het bouwjaar 2015, die 112412 kilometer op de teller heeft staan. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Mooi om te zien en heerlijk om in te zitten zijn de sportstoelen, die u onderweg optimale ondersteuning geven. Tot de uitrusting van deze Lexus behoren ook 15 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Onderweg kunt u veilig genieten van het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem. Want in deze Lexus bedient u ze vanaf het stuurwiel. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. De regensensor schakelt automatisch de ruitenwissers in bij regenval. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden.
Zoals u mag verwachten van deze Lexus CT is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Vanzelfsprekend kunnen wij u deze auto leveren met BOVAG Garantie. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Lexus in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Wij zijn een officiele BOVAG-dealer en leveren al onze auto's met NAP(Nationale Auto Pas). Garantie mogelijk van 6 tot 24 maanden, ook geldig bij de officiele merkdealer in uw omgeving. Prijs is exclusief afleverpakket. Voor zowel zakelijke als particulieren klanten bieden wij diverse financiering en verzekeringsmogelijkheden. Zie onze website voor een zeer uitgebreide foto en filmreportage of kijk voor meer informatie op: www.fortisautomotive.nl Let op Staat uw huidige auto er niet tussen , kijk dan ook eens op onze andere website www.fortisautomotive.nl/aanbodimport/ Hier vind u ruim 100.000 geselecteerde dealeroccasions uit Duitsland met Nederlandse rijklaarprijzen . .