MarktPlaza

Lexus CT 200h - 25th Edition

585x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: feb 2015 - mei 2016
Bekleding: Alcantara
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
Brandstofverbruik in de stad: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,5 l/100km (1 op 28,6)
CO2 uitstoot: 82 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 460): Bovag exclusive
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Bovag Afleverpakket (afleverpakket inclusief)Op de site via Bovag zijn de afleverkosten inclusief, deze zijn reeds verwerkt in de prijs; Nieuwe APK; 6 maanden Bovag garantie, Airco controle, Brandstof minimaal halvol, Minimaal 3,5mm bandenprofiel, Nieuwe Apk, Onderhoud volgens schema, Professionele reiniging mogelijk tegen een meerprijs van €.175,-, Tenaamstelling auto, Vrijwaren inruilauto
Referentienummer: 449
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- armsteun voor
- band.sp.contr.syst.
- BAS
- Bluetooth telefoonvoorb.
- buitensp.el.+verw.+inkl.
- EBD
- elek.ramen voor en achter
- Extra getint glas
- hill hold functie
- hoofd airbag(s) a.
- hoofd airbag(s) v.
- knie airbag(s)
- LED dagrijverlichting
- lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- metaalkleur
- mistlampen voor
- multifunctioneel stuur
- multimedia-voorbereiding
- Navigatie full map
- parkeersensor achter
- passagiersairbag
- start/stop systeem
- verwarmde voorstoelen
- zij airbag(s) v.
Prijs rijklaar inclusief afleverpakket: €.15.400,-
Afleverpakket: v.a €.460,- omvat:
Onderhoud volgens schema/Nieuwe Apk/Airco controle/Minimaal 3,5mm bandenprofiel/Brandstof/Tenaamstelling auto/vrijwaren inruilauto/Nationale autopas/6 maanden BOVAG garantie/Professionele reiniging mogelijk tegen een meerprijs van €.175,-
Dat u het milieu wilt sparen, wil nog niet zeggen dat u aan rijcomfort moet inleveren. De Lexus CT is een comfortabele en ruime hybride auto. De combinatie van een verbrandingsmotor en een elektromotor zorgt voor prima rij-eigenschappen en een laag brandstofverbruik. Tijdens koude winterdagen verjaagt uw stoelverwarming de kou en maakt het rijden heerlijk comfortabel. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur.
In de Lexus CT heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie; hij is grondig geïnspecteerd en wordt geleverd met tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?
Wij vinden het belangrijk dat onze auto\'s netjes worden afgeleverd vandaar dat wij onze auto\'s aanbieden inclusief een standaard pakket, optioneel bieden we een afleverpakket aan (tegen meerprijs)
Al onze auto’s met een aanschafwaarde tot €.4.500,- worden aangeboden voor een meeneemprijs (zo meenemen), de auto’s met een aanschafwaarde boven de €.4.500,- worden aangeboden inclusief het standaardpakket en kunt u optioneel kiezen voor ons afleverpakket (tegen meerprijs)
Standaardpakket: €.0,-
-De auto beschikt over een geldige APK
-Technische Controle
-Tenaamstelling auto
-Vrijwaren inruilauto
-Professionele reiniging mogelijk tegen een
meerprijs van €.175,-
Afleverpakket: vanaf €.360,-
-Onderhoud volgens schema
-Nieuwe Apk
-Airco controle
-Minimaal 3,5 mm bandenprofiel
-Brandstof
-Tenaamstelling auto
-Vrijwaren inruilauto
-Nationale auto pas
-6 maanden BOVAG garantie
-Professionele reiniging mogelijk tegen een
meerprijs van €.175,-
Voor meer informatie of een proefrit kunt u telefonisch contact opnemen met: 030-6564672 of direct mailen naar wouter@autoservicegoes.nl
Wij zijn een BOVAG erkend bedrijf. Inruil en *financiering is bij ons mogelijk. Kom gerust langs voor een proefrit. Kijk voor al onze occasions en uitgebreide informatie op onze website www.autoservicegoes.nl. Ondanks onze grote zorgvuldigheid kunt u aan deze advertentie geen rechten ontlenen en zijn alle gegevens onder voorbehoud van (type) fouten.
(* vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden)
Autoservice Goes Bunnik
Groeneweg 164
3981 CP Bunnik
Tel: 030-6564672
www.autoservicegoes.nl