MarktPlaza

Levensboom Edelsteen ketting zilverkleurig

74x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Zilverkleurige draad is met de hand om de mooie geslepen edelsteen gewikkeld in het patroon van een levensboom. Het resultaat is een pracht van een sieraad om trots te dragen.

De levensboom staat symbool voor wijsheid, bescherming, kracht, overvloed, schoonheid, en verlossing. Ook is de levensboom natuurlijk een symbool voor het leven zelf. Met zijn wortels in de aarde heeft hij contact met de onderwereld. Met zijn takken reikt hij naar de hemel. Hij is een bemiddelaar tussen goden en mensen.

Maak voor jouw ketting de keuze uit onderstaande kleuren/stenen;

  • Zwart: Onyx bij je dragen kan helpen in belastende en stressvolle situaties. De steen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je je doelen te bereiken. Het maakt standvastig en verantwoordelijk en stimuleert zelfverwezenlijking.
  • Donkerblauw: Blauwstroom is ontwikkeld door Italiaanse monniken en alchemisten in de 16e eeuw volgens een geheim procedé. De ingesloten koper-deeltjes geven een prachtig glinsterend effect. Deze steen wordt in de edelsteenkunde ingezet om psychische belastingen te verminderen, die psychosomatische storingen veroorzaken. Voorkomt opkroppen van emoties en zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in je eigen gevoelens. Als hanger gedragen wordt op harthoogte geeft het een positievere levensinstelling en stimuleert zelfacceptatie.