Levensboom Edelsteen ketting zilverkleurig

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 42x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Zilverkleurige draad is met de hand om de mooie geslepen edelsteen gewikkeld in het patroon van een levensboom. Het resultaat is een pracht van een sieraad om trots te dragen.

De levensboom staat symbool voor wijsheid, bescherming, kracht, overvloed, schoonheid, en verlossing. Ook is de levensboom natuurlijk een symbool voor het leven zelf. Met zijn wortels in de aarde heeft hij contact met de onderwereld. Met zijn takken reikt hij naar de hemel. Hij is een bemiddelaar tussen goden en mensen.

Maak voor jouw ketting de keuze uit onderstaande kleuren/stenen;

  • Zwart: Onyx bij je dragen kan helpen in belastende en stressvolle situaties. De steen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je je doelen te bereiken. Het maakt standvastig en verantwoordelijk en stimuleert zelfverwezenlijking.
  • Donkerblauw: Blauwstroom is ontwikkeld door Italiaanse monniken en alchemisten in de 16e eeuw volgens een geheim procedé. De ingesloten koper-deeltjes geven een prachtig glinsterend effect. Deze steen wordt in de edelsteenkunde ingezet om psychische belastingen te verminderen, die psychosomatische storingen veroorzaken. Voorkomt opkroppen van emoties en zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in je eigen gevoelens. Als hanger gedragen wordt op harthoogte geeft het een positievere levensinstelling en stimuleert zelfacceptatie.

 

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.