Levensboom Edelsteen ketting zilverkleurig

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 66x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Zilverkleurige draad is met de hand om de mooie geslepen edelsteen gewikkeld in het patroon van een levensboom. Het resultaat is een pracht van een sieraad om trots te dragen.

De levensboom staat symbool voor wijsheid, bescherming, kracht, overvloed, schoonheid, en verlossing. Ook is de levensboom natuurlijk een symbool voor het leven zelf. Met zijn wortels in de aarde heeft hij contact met de onderwereld. Met zijn takken reikt hij naar de hemel. Hij is een bemiddelaar tussen goden en mensen.

Maak voor jouw ketting de keuze uit onderstaande kleuren/stenen;

  • Paars: Amethist is een zeer veelzijdig kristal.  De diep paarse edelsteen stimuleert alle energiecentra van het lichaam en maakt de geest vrij van gedachten. Amethist geeft kalmte en innerlijke rust. Het maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt.
  • Roze: Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hartchakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. Fysiek heeft de steen een veelzijdige werking op onze gezondheid, maar vooral op het bloed, hart en de bloedsomloop.
  • Zwart: Onyx bij je dragen kan helpen in belastende en stressvolle situaties. De steen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je je doelen te bereiken. Het maakt standvastig en verantwoordelijk en stimuleert zelfverwezenlijking.
  • Melkblauw: Opaliet (ook wel zee-opaal wordt genoemd) is erg geliefd is door zijn mooie glans en mysterieuze uitstraling. De steen helpt bij het verwerken van emoties, verlegenheid, bevordert innerlijke rust en helpt tegen spanningen. Opaliet geeft innerlijke kracht en helpt om zelfvertrouwen op te bouwen. Het bevordert communicatie en helpt je om diepere emoties uit te drukken. Daarom is het een goede steen om te dragen als je voor allerlei veranderingen staat: andere baan, nieuwe relatie, het krijgen van een kind.
  • Donkerblauw: Blauwstroom is ontwikkeld door Italiaanse monniken en alchemisten in de 16e eeuw volgens een geheim procedé. De ingesloten koper-deeltjes geven een prachtig glinsterend effect. Deze steen wordt in de edelsteenkunde ingezet om psychische belastingen te verminderen, die psychosomatische storingen veroorzaken. Voorkomt opkroppen van emoties en zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in je eigen gevoelens. Als hanger gedragen wordt op harthoogte geeft het een positievere levensinstelling en stimuleert zelfacceptatie.

 

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.