MarktPlaza

Levensboom Edelsteen aan roségoudkleurige ketting

109x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

  • Groen: Jade  is een zuiverende en beschermende steen. Het zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten. Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen. De steen bevordert zelfredzaamheid en zelfverwezenlijking en hij helpt je om irritaties en prikkelbaarheid los te laten.
  • Melkblauw: Opaliet (ook wel zee-opaal wordt genoemd) is erg geliefd is door zijn mooie glans en mysterieuze uitstraling. De steen helpt bij het verwerken van emoties, verlegenheid, bevordert innerlijke rust en helpt tegen spanningen. Opaliet geeft innerlijke kracht en helpt om zelfvertrouwen op te bouwen. Het bevordert communicatie en helpt je om diepere emoties uit te drukken. Daarom is het een goede steen om te dragen als je voor allerlei veranderingen staat: andere baan, nieuwe relatie, het krijgen van een kind.
  • Paars: Amethist is een zeer veelzijdig kristal. De diep paarse edelsteen stimuleert alle energiecentra van het lichaam en maakt de geest vrij van gedachten. Amethist geeft kalmte en innerlijke rust. Het maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt.
  • Oranje/rood: Jaspis werkt aardend en beschermend. De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest.
  • Lichtblauw: De beschermende steen van (geperste) Turkoois geeft positieve energie, levensvreugde, vertrouwen, inzicht en hoop. Deze prachtige blauwgroene edelsteen wordt al sinds mensenheugenis als talisman gebruikt. Turkoois bevordert spirituele afstemming op en communicatie met de fysieke en spirituele werelden. Het is een zuiverende steen die negatieve energie verdrijft. Het schept evenwicht in alle chakra’s, brengt ze op één lijn met de verfijnde lichamen en stemt af op het fysieke niveau van het spirituele. In het traditionele denken verenigt Turkoois de aarde en de lucht en brengt mannelijke en vrouwelijke energieën bij elkaar. Deze steen zorgt voor empathie en evenwicht.