Leven met de seizoenen - Winter - Weleda serie - hardc…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 110x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

De seizoenen hebben een enorme invloed op ons leven. Al is in deze tijd van verstedelijking, technologiesering, vierentwintig-uurs-economie en stress onze verbinding met de natuur niet meer zo vanzelfsprekend. Dat is jammer, want elk seizoen heeft zijn eigen kwaliteit en kracht en daar kun je gebruik van maken. Wie van de natuur vervreemdt, vervreemdt ook van zichzelf. Je bent er immers deel van. Niet alleen de natuur om ons heen verandert met het jaargetij, wijzelf veranderen ook. Je behoeften en vermogens verschillen per seizoen en hebben een natuurlijk ritme. In de lente voel je je anders dan in de herfst. In de winter denk je anders dan in de zomer. Als je je daarvan bewust wordt, kun je er op aansluiten en de dingen zoveel mogelijk doen op het moment dat je er warm voor loopt.
Het mooie is, dat de natuur per seizoen vaak precies aanreikt wat je op dat moment nodig hebt. Dat geldt voor je voeding. Het geldt voor je verzorging. En het geldt ook op psychisch of mentaal niveau. Voor de goede verstaander leeft de natuur je als het ware voor met welke houding je in dat seizoen het verste komt en waarin je geestelijk en emotioneel het sterkste bent.
Als je met het seizoen meebeweegt, zwem je niet weerbarstig tegen de natuurlijke stroom op, maar laat je je erdoor dragen. En je kunt er op vertrouwen dat gedurende de cyclus van een jaar alles wat belangrijk is, aan bod komt. ‘Go with the flow’, zeggen de Engelsen. Wie dat lukt verliest geen energie, maar krijgt het.
Leven met de seizoenen - Winter - Weleda serie
1e druk 2005
gebonden, hardcover
77 pagina's
gewicht: 305 gram
Boek is in nieuwstaat

* Zie ook mijn andere aanbiedingen, bij bestelling meerdere items krijgt u korting
* Vul het winkelmandje en u krijgt een vrijblijvende prijsopgave (u zit niet vast aan uw bestelling)
* Eventuele verzendkosten pakketpost € 4,50 (tot 15 kilo)


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.