MarktPlaza

Les Dessins de Jacopo Bellini 1908-12 Goloubew

190x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hardcover. Goloubew, Victor. Les Dessins de Jacopo Bellini au Louvre et au British Museum. Bruxelles: Van Oest. 1912 (V1) & 1908 (V2). Elders is ook het eerste deel gedateerd 1912 en het tweede deel 1908. Partie 1. Le livre d'esquisses de Londres. Partie 2. Le livre d'esquisses de Paris. Deel 2 met los inlegvel. Met 234 platen naar werk van Bellini. Veel van deze platen zijn over twee bladzijden. Sommige platen bestaan uit twee werken welke als één uitvouwbare plaat ingebonden zijn. Aan de achterzijde van de platen staat het nummer van het werk. Nummering van één werk over twee platen is aan de achterzijde gemarkeerd a en b (dus bijvoorbeeld 25a en 25b). Twee werken op een uitvouwbare plaat zijn aan de achterzijde apart genummerd (dus bijvoorbeeld 4 en 5). Gedrukt op mooi papier (tekstbladen met watermerk). Enkele platen met vouwtjes. Banden op rug en hoeken vellum met letters in goudopdruk, banden in goede staat. Boeken voor leeftijd nog in zeer goede staat.

Folio, formaat ongeveer 37 x 25 cm, bij elkaar ongeveer 13 cm dik! Boeken wegen bij elkaar ruim 8 kilo! Een publicatie waar duidelijk veel aandacht voor kwaliteit gemaakt. Referentienummer 6323.

550 euro

Als u biedt is dat exclusief verzend- en verpakkingskosten (8,60 euro als aangetekend pakketje). Afhalen ook mogelijk. Zie ook mijn andere advertenties.