MarktPlaza

Les Cantique des Cantiques nummer 84/177 Preyzner Hooglied

629x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Hardcover in slipcase. Kahn, Zaduc (tekst); Preyzner, Agata (illustraties). Le Cantique des Cantiques. Paris: Michel de lOrmeraie, 1977. Niet gepagineerd. Uitgegeven in een gelimiteerde oplage van 1500 exemplaren. Dit is nummer 84 en is één van de 177 exemplaren gedrukt op Vélin dArches pur chiffon à la forme, reliés en mouton lisse constituent le tirage de tête. De rest van de oplage (nummers 178 t/m 1500 met een andere band. Dit is dus de zeldzamere editie. Met signatie door uitgever.
Zeer fraai geproduceerd boek. Fraaie leren band deels in reliëf e rijk versierd in goudopdruk. Band met kleine slijtageplekjes en leer begint aan voorzijde waar het voorplat scharniert aan de bovenzijde te splijten. Formaat band ongeveer 33,5 x 25 cm en ongeveer 3,3 cm dik. Slipcase bekleed met moiré en langs rand met leer. Slipcase wat smoezelig en met wat slijtageplekjes. Schutbladen in moiré, bovenzijde bladzijden goud op snede. Tekst gedrukt in zwart en rood. De platen in zwart-wit en zwart-wit met bruin. Platen met soms een erotische ondertoon. Boek naar het Hooglied uit de Bijbel met illustraties door Agata Preyzner. Binding. Referentienummer 6703.

900 euro

Uw bod is exclusief verzendkosten (14,90 euro als verzekerd pakketje), afhalen op afspraak ook mogelijk. Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.