MarktPlaza

Leni Saris Gesloten schakels

69x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Leni Saris Gesloten schakels
Gebonden boek
Philippa Laets is de dochter van Loraine en Jerome Laets, leden van een bekende familie die veel mensen in nood reeds hebben geholpen.
Als 'Pippa' met haar schoolklas naar Oost-Berlijn op excursie is, wordt haar door een Hollands sprekende Berlijnse een boekje in handen gedrukt. De vrouw verzoekt Pippa het boekje af te geven. Pippa vindt het wel spannend, maar in Nederland terug, blijkt het adres waar het werkje naar toe moet niet meer te kloppen. Pippa doet nog wat aarzelende pogingen, maar vergeet het boekje dan.
Alles komt weer boven water als Pippa enkele jaren later verhuist. Ze is bijna afgestudeerd als binnenhuisarchitecte en werkt als parttime bij het gerenommeerde bureau van de jonge ontwerper Jesse Daelström.
Ze herontdekt het boekje en schrijft naar de Berlijnse vrouw dat ze nu echt
gaat proberen het boekje veilig af te leveren.
De brief van Pippa wordt echter in Berlijn onderschept door iemand wiens plannen door haar schrijven volledig worden ondermijnd. Er gebeuren vreemde dingen, er volgen inbraken en bedreigingen. Pippa weet zich gesteund door haar 'baas' Jesse Daelström, en langzaam komt er klaarheid in deze complexe zaak. Dan krijgt de liefde pas alle kans...