MarktPlaza

Lemony Snicket - Afschuwelijke Avonturen - Het Duistere Derde Boek (Hardcover/Gebonden) Nieuw

66x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Lemony Snicket  -  Afschuwelijke Avonturen - Het Duistere Derde Boek  (Hardcover/Gebonden) Nieuw

BCZ

208 pagina's

"Lemony Snicket, pseudoniem van Daniel Handler (San Francisco, 28 februari 1970) is een Amerikaans auteur en scenarioschrijver. Hij is de schrijver van de serie A Series of Unfortunate Events (Ellendige avonturen). Lemony Snicket is tevens een personage in de verhalen.

De reeks Lemony Snickets afschuwelijke avonturen vertelt de belevenissen van de weeskinderen Violet, Claus en Roosje Baudelaire, die na een brand hun ouders zijn verloren.
Maar de kinderen hebben het niet makkelijk. De verwaande Graaf Olaf, die steeds in een nieuwe vermomming opduikt, bedenkt honderd-en-een sluwe listen om het familiefortuin van de kinderen in handen te krijgen.
Slagen Violet, Claus en Roosje erin uit zijn klauwen te blijven?
De Lemony Snicketserie is een van de meest succesvolle reeksen na Harry Potter.
In Het duistere derde boek worden Violet, Claus en Sunny ondergebracht bij tante Jozefien, een angstige vrouw met een passie voor grammatica, die aan het Melancholiameer woont. Maar er wacht hen nieuwe rampspoed in de vorm van een orkaan, vleesetende bloedzuigers en... graaf Olaf, die zich deze keer heeft vermomd als kapitein Nep. Zijn ze hem ook deze keer weer te slim af?


Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties