MarktPlaza

LEFEET S1 PRO Ultimate Modular Water Scooter

1081x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

LEFEET S1 PRO Ultimate Modular Water Scooter, Wireless Control, 40 Meters Depth Rating, 6 Modes

Afhalen is niet mogelijk.


Overzicht van alle producten vind je op eu9.nl
Bij categorie, alle merken met de kortingen.

Alle producten zijn nieuw, en het heeft ook geen zin om erop te bieden, je kan wel even checken 
wat de prijs is op dit moment.

Je kan alleen online bestellen, stuur even een bericht om de link aan te vragen.

Alle aangeboden producten komen uit Warehouses die zich in EU landen bevinden, dus er zijn geen invoerkosten.

Geschatte levertijd is anders per warehouse [Land] reken op 3 - 10 werkdagen.

De aangeven prijzen kunnen afwijken omdat het om aanbiedingen gaat, maar dat wordt al vermeld zodra u de link van ons krijgt wat de prijs is.

Betalen kan met Ideal, Paypal, Klarna en alle andere kaarten.

Verzendkosten vanaf gratis tot .... dat is ook per item verschillend.


Highlights
Compact Size
With our Good Design Award-winning shape, we made the size 5% smaller than the original S1, allowing more room in your backpack.
More Powerful.
14% increase in power, now with 8kg/18lbs of thrust. Yes, it’s faster.
Increased Run Time.
Brand new motor for S1 Pro has increased efficiency, creating 16% more run time. Battery is fully airline compliant, can run continuously for up to 70 minutes, and can be exchanged in just a few seconds.
40 Meters Depth Rating.
The most reliable waterproof design on the market allows you to enjoy the underwater world down to a depth of 40 meters.
Wireless Control.
The effective distance of the remote control not be less than 150cm when using underwater.
Modular Design.
Countless accessories for limitless applications, unlock your diving potential.

Specification

General 

Brand: LEFEET
Type: Water Scooter
Model: S1 PRO
Color: Black
Specification Working temperature: 0-40 Celsius
Waterproof depth: 40m
Adjustable Speed: Three Speeds: low/med/high
Endurance time: 45-70 mins for the main unit
2.5 hours for the remote control (normal use) * 8kg/18 lbs of thrust
Plug-in support: support for mounting sports cameras
Charging Voltage: 25.2V
Rated Capacity: 4400mAh
Rated Energy: 97.68 Wh
Charging Temperature: 50-113 Fahrenheit
Charging time: 2.5h
Weight & Size Product Weight: 2.5kg
Package Size(L x W x H): 30 x 30 x 16 cm

Package Contents

1 x Main Unit Cover
1 x Main Unit
1 x Remote Control
2 x Handle
1 x Handle Knob
2 x Quick-Disassemble Screws
1 x Handle Bracket
1 x Battery
1 x Battery Charger
1 x Screwdriver
1 x O Ring (Spare)
1 x Remote Control Charge Cable
1 x Lost-prevention Strap
1 x Quality Certificate
1 x User Manual

Retourneren
GeekBuying adviseert oprecht elke gerespecteerde klant om de volgende voorschriften zorgvuldig te lezen alvorens te kopen:
1.Productteruggave moet gebeuren via een van de goedgekeurde verzendmethoden en retouradres van Geekbuying; Ons Ondersteuningscentrum kan u meer informatie geven.
2.Klanten worden maximaal één keer in rekening gebracht voor verzendkosten (inclusief retourzendingen); Geen restocking om de consument te betalen voor de teruggave van het product.
3. Voor terugbetalingen zal de verwerkingstijd voor ons om door te gaan met de terugbetaling tussen 3-6 werkdagen na ontvangst van uw geretourneerde artikel zijn.
Hierna hangt de terugbetalingstijd af van de betaalmethode. Zie hieronder voor meer informatie:
-PayPal-terugbetalingen kunnen tot 48 uur duren om te verwerken en in uw account te verschijnen.
- Terugbetaling van creditcardbetalingen duurt tussen 7-14 werkdagen om in uw account te verschijnen. Deze vertraging is volledig afhankelijk van uw creditcardmaatschappij en eventuele tussenpersonen.
1 jaar garantie
GeekBuying biedt 1-jaargarantie voor Consumer Electronic-producten zoals TV BOX, TABLET, CELLPHONE, GAMEPAD, VEILIGHEIDSPRODUCTEN, enzovoort (RC quadcopter valt niet onder de garantie)
Als artikelen van de bovenstaande categorieën om niet-kunstmatige redenen defect zijn binnen een jaar garantie (te rekenen vanaf de datum van aankomst), kunnen klanten de artikelen gratis retourneren voor reparatie.
Disassembleren, verkeerd gebruiken, laten vallen, waterloog of andere kunstmatige factoren om de schade aan het item te veroorzaken vallen niet onder deze garantie.
GeekBuying is verantwoordelijk voor alle reparatiekosten en niet-kunstmatige kosten voor vervanging van onderdelen (deze gratis reparatieregel is niet van toepassing op moederbord en scherm)
DOA (items defect bij aankomst)
Klanten dienen contact op te nemen met onze klantenondersteuning binnen 2 dagen na ontvangst van de goederen voor de DOA-situatie.
-De buitenverpakking is gebroken of uit vorm
1. Dien onmiddellijk een zaak in bij het koeriersbedrijf en ontvang een bevestiging in de vorm van een papieren bewijs met stempel erop.
2. Stuur ons een e-mail met foto's bijgevoegd van de ontvangen artikelen / pakket en gedetailleerde informatie om het probleem te beschrijven, samen met het bovengenoemde papieren bewijs en zaaknummer waarmee we de zaak snel kunnen bevestigen.
3. Nadat we alle vereiste informatie hebben geverifieerd, zullen we ofwel een vervangende of een volledige restitutie verstrekken, afhankelijk van uw behoefte.
-De buitenverpakking verkeert in een goede staat terwijl het artikel niet werkt.
1. Stuur ons een e-mail met foto's bijgevoegd van de ontvangen items / pakket en gedetailleerde informatie om het probleem te beschrijven.
2. Nadat we alle vereiste informatie hebben geverifieerd, zullen we ofwel een vervangende of een volledige restitutie verstrekken, afhankelijk van uw behoefte.
Items ontbreken bij aankomst
1. Stuur ons een e-mail met foto's bijgevoegd van de ontvangen items / pakket en gedetailleerde informatie om het probleem te beschrijven.
2. Nadat we alle benodigde informatie hebben geverifieerd, sturen we je het ontbrekende item van het pakket.
Let op:
1. Als het hoofditem ontbreekt, dien dan een zaak bij het koeriersbedrijf in bij het koeriersbedrijf en ontvang een bevestiging in de vorm van een papieren bewijs met stempel erop.
2. Het belangrijkste is dat u, als u een bewijs van belastingheffing hebt, niet aarzelt om een ??foto voor ons te maken, omdat het gewicht iets kan vertellen over de vermissing.
Items verkeerd bij aankomst
Als het item dat u hebt ontvangen, compleet verschilt van het artikel dat u hebt besteld, bijv. Andere kleur, ander model, enz.
1. Stuur ons een e-mail met foto's bijgevoegd van de ontvangen items / pakket en gedetailleerde informatie om het probleem te beschrijven.
2. Nadat we alle benodigde informatie hebben geverifieerd, sturen we je het juiste item op de oorspronkelijke bestelling
3. Als alternatief, als de klant bereid is om het ontvangen verkeerde item te behouden, willen we graag een 5% compensatie van het orderbedrag verstrekken.
Let op: