MarktPlaza

Lee Mackenzie - De Gebroeders Hammond

108x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Lee Mackenzie - De Gebroeders Hammond
De Storm
3e druk, 1976, De Gooise Uitgeverij
425 pag., isbn 90 269 8036 1
harde kaft, met stofomslag
stofomslag heeft wat slijtagespoortjes, wat vlekjes aan de bovenkant van het boek
t.e.a.b. (a.u.b. bieden ecxlusief de eventuele portokosten)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep ‘romans’. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
Naar de gelijknamige AVRO-T.V.- series
"Hammond Transport verkeerde in een chaos. Edward en Jennifer moeten aanzien hoe hun trouwplannen worden gedwarsboomd door een hartaanval van Mary Hammond. Brian en david stellen alles op alles om van de zaak een open N.v. te maken. En alsof dat nog niet genoeg is voelt Jennifer zich steeds meer aangetrokken tot Martin Farrell, de nieuwe financiële directeur.
Na een door Edward uitgelokte confrontatie wordt hij door zijn mededirecteuren weggestemd als president-directeur om plaats te maken voor zijn broer Brian, die het overigens thuis ook niet gemakkelijk heeft. Ann vecht voor haar verhouding met Nicholas Fox, maar klampt zich - als deze haar verlaten heeft - weer volkomen vast aan Brian.
De zonnige toekomst, die de familie zich had voorgesteld, dreigt door onoverkomelijke problemen volkomen in het water te vallen. "