MarktPlaza

Le Feuilletoniste 1845 Met 9 gravures

113x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hardcover. Le Feuilletoniste. Répertoire de lectures du soir. Année 1845. Paris: Au Bureau de la Publication. Formaat circa 23,7 cm.
Leer op rug, gemarmerde platten. Letters op rug in goudopdruk. Titelpagina gedrukt in groen en rood. Titelplaat en gravures buiten de tekst na bladzijde 142, 174, 260, 289, 386, 450, 492, 558. Volgens lijst achterin zouden er in totaal 11 gravures aanwezig moeten zijn (hier dus echter nog 9 over inclusief titelplaat, de titelplaat staat niet vermeld op de lijst achterin maar zou bij een compleet exemplaar mogelijk niet vermeld zijn). Verder kapitalen versierd en kleine illustraties in de tekst. Boekblok los van band en een aantal bladzijden los van boekblok. Verlies leer op voorplat en achterzijde rug, deels gespleten en met veel slijtageplekken. Tekst compleet, boekblok met foxing, één bladzijde met enkele scheuren tot in de tekst (zonder verlies tekst) en met wat verlies in de blanco marge. Conditie dus slecht maar boek is een mooi project voor een boekbinder of verzamelaar van prenten. Tekst in twee kolommen. Franse literatuur. Referentienummer 11018.

25 euro

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 4,75 euro naar een afhaalpunt (DPD) of 6,95 euro met Postnl (bezorging aan huis). Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.