Lauren Kelly - Neem Me, Neem Me Mee (Hardcover/Gebond…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 104x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Eenmaal Binnen In Dit Verhaal, Wil Je Er Niet Meer Uit

222 pagina's

In haar jeugd heeft Lara een botsing tussen een auto en een trein overleefd. Lange tijd heeft ze haar moeder ervan verdacht de botsing bewust te hebben veroorzaakt. De gebeurtenis heeft Lara voor het leven getekend. Ze is nu een wat eenzame, jonge studente.
Haar ontmoeting met de mysterieuze Zedrick Dewe en de relatie die daaruit ontstaat, dwingt Lara haar eigen verleden en het gezin waaruit ze is voortgekomen te onderzoeken. En de ware achtergrond van het auto-ongeluk te achterhalen.
Lara Quade heeft als klein meisje met haar moeder en haar broertje een ongeluk met de auto op een spoorwegovergang overleefd. Als eenzame jonge vrouw, overdekt met littekens, gaat zij op zoek naar de waarheid over het ongeluk. Ze ontmoet daarbij een jonge man, die ook iets met het ongeluk te maken blijkt te hebben en ze beginnen een gevaarlijke relatie die tenslotte leidt naar de ontdekking van de ware toedracht. Een tamelijk gezocht plot, een onwaarschijnlijke plotselinge liefde/lust (?) voor een ruwe kerel en de spanning wil ook niet echt komen. Het verhaal speelt afwisselend in 1971 en 1993, gedachten en sommige terugblikken zijn cursief weergegeven. Een verslaafde moeder, gewelddadige vader en grote eenzaamheid verklaren wel iets van het vastklampen aan de ruwe jonge man, maar kunnen toch niet overtuigen. Gebonden, vrij kleine druk.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.