MarktPlaza

Lapis Lazuli Chakra armband

79x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

In deze bijzondere armband gaan donkerblauwe kralen van Lapis Lazuli mooi samen met kleurige Chakra kralen. Een krachtige en prachtige combinatie die je graag aan je pols draagt!


Als je Lapis Lazuli bekijkt, is het net alsof je op een heldere avond aandachtig naar de sterrenhemel tuurt. De gouden puntjes in de koningsblauwe steen zijn net flonkerende sterren. Het is dan ook geen toeval dat deze steen je volgens Boeddhisten “peace of mind” brengt. En naast innerlijke rust zou hij ook nog je intuïtie versterken en je creativiteit een boost geven. En dan is het ook nog eens een prachtige steen om te zien!


De gekleurde kralen in deze armband staan symbool voor de chakra's, de subtiele energetische centra in ons lichaam. De chakra`s transformeren de kosmische levensenergie die bij ieder mens aanwezig is. Alle chakra`s zijn traditioneel verbonden met kleuren, symbolen, mantra`s (bepaalde klanken) en elementen. Zij activeren de daarmee in verband staande chakra`s.

In deze armband zijn de volgende natuurlijke edelstenen verwerkt; Amethist (Paars), Lapis Lazuli (donkerblauw), Turquoise (lichtblauw), Howliet (groen), Tijgeroog (bruin), Jaspis (geel) en Agaat (rood).


Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!