MarktPlaza

Lapis Lazuli armband met Flower of Life symbool

64x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving


De Flower of Life, oftewel de levensbloem, is al eeuwen een krachtsymbool welke helpt ter bevordering van rust, harmonie en levensvreugde en is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. De Flower of Life symboliseert alle geometrie van het leven dat de planeet aarde bevat en is ook het symbool voor de verbinding tussen alle fysieke en etherische energie dat in het hele universum aanwezig is, en is uitgeroepen tot een levensbalans wiel dat oneindig in beweging blijft.


Lapis Lazuli
bevordert wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze accepteren. Het helpt je jezelf zijn en je eigen weg bewandelen. De steen bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest. Het geeft een positief effect op vriendschappelijke en liefdesrelaties. Lapis lazuli stimuleert het uiten van je mening, emoties en dingen die je dwars zitten. Het heeft een positieve werking op migraine, slaapproblemen, duizeligheid en stress.


De armband wordt geleverd in een fraai cadeaudoosje en met een informatiekaartje over de Flower of Life en Lapis Lazuli.