MarktPlaza

Land Rover Range Rover - Classic suffix A

1104x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Een unieke en vroege 1972 suffix A Range Rover Classic.
Originele suffix A details die op deze auto zitten: ronde spiegels op de motorkap, ronde benzine dop met uitschuifbare benzine vulpijp, originele range rover logo’s waar de letters nog gegraveerd zijn, differentieel knop met ingebouwd waarschuwingslampje, vinyl hemelbekleding in perfecte staat, originele voor en achterbumpers met in de voorbumper een gat voor de start hendel, originele rostyle wielen, een originele vroege asbak etc. Origineel geleverd in Engeland in de kleur Tuscan Blue met een Palomino PVC interieur.
Deze Range Rover is eerder in Nederland gerestaureerd en toen omgebouwd naar links gestuurd en zwart gespoten in plaats van het originele blauw. Deze uitgebreide body-off restauratie is compleet gedocumenteerd in een foto album met honderden foto’s. De laatste periode is deze Range Rover als dagelijkse auto gebruikt. Structureel en technisch in goede staat maar zou wat cosmetische aandacht kunnen gebruiken. Er zit wat roest onder aan de rechter deur en op de rechter voorkant van de motorkap. De lak is niet meer als nieuw en heeft wat krasjes en deukjes op verschillende plaatsen. De auto start, loopt en rijdt prima. Er zit een goed werkende LPG installatie op de auto, een trekhaak en stuurbekrachtiging. APK is geldig tot oktober 2020.
Bij de auto wordt geleverd: originele achterbumper overriders, originele dashboard metertjes voor olietemperatuur, oliedruk en voltage, originele achter kentekenplaat houder, owners manual, oude brochures, een foto album van de restauratie en een grote map met rekeningen en geschiedenis.
Prive verkoop.