MarktPlaza

Land Rover Range Rover - 4.4 V8 HSE - Youngtimer - Origineel Nederlandse auto

651x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jan 2002 - dec 2004
Aandrijving: Vierwielaandrijving
GVW: 3.050 kg
Afmetingen (LxBxH): 517 x 196 x 199 cm
Wielbasis: 288 cm
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 208 km/u
Interieurkleur: Beige
CO2 uitstoot: 389 g/km
Emissieklasse: Euro3
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 422 - 475 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- bi-xenon koplampen
- Buitenspiegels inklapbaar
- Cd-wisselaar
- Elektrisch glazen schuif-/kanteldak
- Elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
- koplampreiniging
- Luchtvering en automatische niveauregeling
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Voorstoelen en achterbank verwarmd
Deze dagen weet zelfs een auto leek wat een SUV is. Maar wie is er eigenlijk ooit op het idee gekomen om een luxe terreinauto te maken? Op woensdag 17 juni 1970 presenteert Land Rover de Range Rover aan het publiek. De Range Rover was een landrover alleen dan met een V8 motor, rondom schroefveren, permanente 4x4 aandrijving en had een luxueuzer interieur. Hiermee zet Land Rover een trend die door de jaren heen zo populair geworden is dat bijna elk merk een SUV in het programma heeft. De Range Rover is dus de vader van alle SUV’S en we kunnen wel stellen dat dit het meest bekende en gewilde model is. Het model dat we u hier aan bieden betreft de derde generatie en heeft de codenaam L322. De L322 is ontwikkeld en geproduceerd onder de hoede van BMW. BMW verhoogde de betrouwbaarheid naar eigen maatstaven en hierdoor werd het een van de duurste projecten ooit van BMW.
Het model dat we u hier aanbieden betreft een origineel Nederlands geleverde auto met een uniek lage kilometerstand van 123000 met een sluitend nap rapport. Daarnaast komt deze auto uit 2004 en daardoor valt de auto onder de youngtimer regeling. Wij hebben groot onderhoud aan deze auto uitgevoerd zodat u hier zorgeloos kunt wegrijden.
U neemt plaats op licht beige lederen stoelen welke perfect gevormd zijn en heerlijk zitten. Zoals u van de Range Rover verwacht voelt het gehele interieur zeer luxe en comfortabel aan. Het interieur voorziet u onder andere van een elektrische schuifdak, cruise control elektrische verstelbare stoelen welke net zoals de achterbank ook verwarmd zijn. Zoals een SUV befaamd heeft u een hoge zit positie wat zeer veel overzicht creëert.
Diep blauw is een fantastische kleur voor dit model en geeft een perfect contrast met het lichte interieur. De 20 inch 6 spaak velgen vullen de kuipen goed en staan netjes. De Range Rover is uitgevoerd met een trekhaak waarmee u het maximale trekgewicht van een auto, 3500 kg, mag trekken.
Als een koning(ing) op de weg. Zo is de rij beleving het beste te omschrijven en deze Range Rover is gemaakt voor comfort. Met een aangename brom hoort u de 4.4 V8 motor, welke beschikt over 286 pk en 440 Nm, op de achtergrond werken. Zoals een Range-Rover befaamd blinkt die boven de rest uit in het off-road rijden. De Range Rover is een alleskunner voor elke gelegenheid. Met een paardentrailer aangekoppeld op de manege, geparkeerd voor het pand van uw klant of op vakantie naar Italië. Deze alleskunner draait er zijn hand niet voor om en staat voor u klaar!
Neem voor meer foto's een kijkje op onze website.
Neem voor meer informatie, en een bezichtiging altijd even contact op via info@ibalo.nl of +31547214023
Aan onze advertenties is de groots mogelijke zorg besteed, echter kunnen aan deze advertentie geen rechten worden ontleend