MarktPlaza

Land Rover Range Rover - 3.6 TDV8 Vogue Automaat

495x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jul 2006 - aug 2009
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Koppel: 640 Nm
GVW: 3.200 kg
Afmetingen (LxBxH): 513 x 196 x 199 cm
Wielbasis: 288 cm
Tankinhoud: 100 liter
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 200 km/u
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 11,6 l/100km (1 op 8,6)
CO2 uitstoot: 294 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 791 - 847 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank verwarmd
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audioinstallatie met cd-wisselaar
- Autotelefoon
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bi-xenon koplampen
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrisch glazen schuif-/kanteldak
- Elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen
- Elektronische remkrachtverdeling
- Isofix bevestiging voor kinderzitjes
- Koplampen adaptief
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 19"
- Luchtvering
- mistlampen voor
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor voor en achter
- Stuurwiel verwarmd
- Voorstoelen verwarmd
Hij is sportief en avontuurlijk, maar hij brengt u ook met het grootste gemak door druk verkeer. De Land Rover Range Rover die we hier hebben, is dealeronderhouden en heeft 240495 kilometer gelopen, het bouwjaar is 2009. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Luchtvering zorgt voor een onovertroffen comfort tijdens het rijden. Ouderwets vakmanschap en natuurlijke materialen komen samen in het lederen interieur. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Ook op de achterbank kunnen passagiers zichzelf snel opwarmen dankzij de achterbankverwarming.
Het full map navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. De elektronische systemen in deze Land Rover helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. En bij het parkeren zijn het de parkeersensoren voor en achter die voorkomen dat u andere voertuigen raakt. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. En deze auto heeft ook lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas en is hij volledig dealer onderhouden. Wilt u met deze Land Rover Range Rover een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.
Wij rekenen € 245,00 rijklaar maak kosten. De auto wordt hiervoor professioneel gereinigd aan u afgeleverd, voorzien van een nieuwe APK keuring, milieu 4-gas of roetmeting, afleverings check up motorruimte, en NAP certificaat. Daarnaast zetten wij de auto voor u op naam. Een grote onderhoudsbeurt en/of garantie is in overleg tegen meerprijs mogelijk. Financiering en/of inruil mogelijk. Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk- en zetfouten.