MarktPlaza

Land Rover Range Rover - 2.9 Td6 HSE Youngtimer

487x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Modelreeks: 2002 - 2012
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Koppel: 390 Nm
Wielbasis: 288 cm
Acceleratie (0-100): 12,7 s
Topsnelheid: 179 km/u
Interieurkleur: Charcoal Oxford Grey
Aantal eigenaren: 3
Motorrijtuigenbelasting: € 712 - 762 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: Standaard: Wettelijke garantie, geldige APK, en RDW-leges.
## Aanvullende opties en accessoires
- lichtmetalen velgen 18"
- Metallic lak (042a)
- Satelliet navigatie met TV ontvanger (024)
- Adaptieve Bi-Xenon koplampen (046)
- alarm klasse 1(startblokkering)
- audioinstallatie met CD-wisselaar
- Automatisch dimmende buitenspiegels (054)
- autotelefoon
- bi-xenon koplampen
- centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- dimlichten automatisch
- elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen
- Elektronische remkrachtverdeling
- isofix bevestiging voor kinderzitjes
- koplampreiniging
- lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 20"
- luchtvering
- mistlampen voor
- Navigatie met Apple CarPlay en Bluetooth
- parkeersensor voor en achter
- passagiersairbag
- Trekhaak vast
- Verstevigde versnellingsbak
- Vierwielaandrijving
- voorstoelen verwarmd
- zij airbag(s) voor
Deze prachtige Range Rover Td6 komt oorspronkelijk uit Spanje en is in 2018 door ons in Nederland geimporteerd als youngtimer. Deze Range Rover is recentelijk technisch compleet klaargemaakt. Groot onderhoud, daaronder te verstaan alle vloeistoffen en filters (ook tussenbak en differentielen). De versnellingsbak is compleet vervangen voor versterkt exemplaar. De as is namelijk dikker en de koppelomvormer is sterker uitgevoerd, dit om te zorgen voor een langere levensduur. Van dit type Range Rover is namelijk de versnellingsbak de zwakke plek (enkel bij de diesel, die hebben GM versnellingsbakken). Ook zijn de verstuivers alle 6 vernieuwd. Tevens zijn alle rubbers van het onderstel nagelopen en waar nodig zijn ze vervangen. Om deze Range Rover van wat meer luxe te voorzien is het navigatiesysteem vervangen door een moderner systeem waarmee via bluetooth de telefoon te koppelen is. Bluetooth audio, carkit, navigatiefunctie en ook Apple CarPlay is hiermee mogelijk gemaakt.
[Bezichtiging] Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons te bellen voor een afspraak voordat u langs komt? Het is namelijk mogelijk dat wij onderweg zijn om nieuwe voorraad te selecteren en we zouden u niet willen teleurstellen.
[Afleverkosten] Al onze auto's worden compleet klaar gemaakt bij verkoop. Er worden geen afleverkosten berekend. Standaard wordt het nodige onderhoud uitgevoerd en krijgt u bij aflevering een nieuwe apk. Natuurlijk wordt de auto ook voor u gepoetst mocht dat nog niet gebeurd zijn.
[Garantie] Standaard krijgt u bij ons 1 maand garantie op de draaiende delen (motor, versnellingsbak en aandrijflijn). Indien u een uitgebreider garantiepakket wenst, is dat mogelijk tegen een meerprijs. Informeer naar de voorwaarden.
We speak English, Wir Sprechen Deutsch, Wij spreken Nederlands.
Het inruilen van uw huidige auto is bespreekbaar. Indien u vooraf een indicatie voor het in te ruilen bedrag wilt, kunt u ons foto's, het kenteken en de kilometerstand mailen.
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is VanLeuken Automotive niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in deze advertentie verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.
Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons te bellen voor een afspraak voor uw komst. Het is namelijk mogelijk dat wij onderweg zijn om nieuwe voorraad te selecteren en we zouden u niet willen teleurstellen.
Van Leuken Automotive
De Meerheuvel 3
5221EA S HERTOGENBOSCH
Tel: 073-2055320
E-mail: info@vanleukenautomotive.nl
Website: www.vanleukenautomotive.nl
WhatsApp: 073-2055320
Basiskleur: grijs / grijs