MarktPlaza

Land Rover Defender - 2.5 Td5 HT 110 SE Airco Geel Kenteken

550x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: 1990 - 2016
Aandrijving: Vierwielaandrijving
GVW: 3.050 kg
Lengte/hoogte: L2
Breedte: 182 cm
Wielbasis: 280 cm
Interieurkleur: Grijs
CO2 uitstoot: 299 g/km
Technische staat: goed
Optische staat: goed
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 121 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Basispakket (inbegrepen): Standaard wordt deze auto afgeleverd inclusief ons Basispakket, dit omvat wettelijke garantie, een nieuwe APK, RDW-leges, tenaamstelling en reconditionering.
Dit afleverpakket bevat: Nieuwe APK
- Zekerheidspakket (€ 695 meerprijs): Naast alles wat u krijgt in het Basispakket ontvangt u onder andere 6 maanden BOVAG-garantie, onderhoudsbeurt volgens schema en volledige technische inspectie. Voor aanvullende informatie kunt u terecht op www.autopuntvanherpen.nl
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Basispakket"): BOVAG garantie (6 maanden); Nieuwe APK
- Via Bovag (€ 695 meerprijs): Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Basispakket"): BOVAG garantie (6 maanden); Nieuwe APK
Airconditioning: werkt
Storingsmelding: Nee
Staat interieur: Goed
Bandenset: Zomerbanden
## Aanvullende opties en accessoires
- metaalkleur
- alarm klasse 1(startblokkering)
- Instructieboekjes aanwezig
- Rookvrij
- Vierwielaandrijving
- voorstoelen verwarmd en voorruitverwarming
Een Defender begint steeds zeldzamer te worden, in 2016 werd na 67 jaar de laatste auto van dit model geproduceerd en hiermee werd een tijdperk afgesloten. Al deze tijd is de originele Land Rover in vrijwel ongewijzigde vorm in meerdere varianten geproduceerd geweest maar door aangescherpte emissie-eisen was er geen plek meer voor de Defender in de huidige vorm. Het nieuwe model is in aantocht maar voor de echte liefhebbers is de oer-Defender onvervangbaar, wij geven ze groot gelijk. Daarom zijn wij zeer trots dit mooie exemplaar aan te mogen bieden. Het betreft een schade- en roestvrije 110 met de befaamde Td5-motor, volgens velen de beste combinatie. In opdracht van de vorige eigenaar is dit exemplaar uit België gehaald, in Nederland waren geen passende exemplaren in deze staat te vinden. Hij heeft onder andere de wielen en treeplanken zwart laten coaten, dit geeft de auto een eigentijdse en chique uitstraling. Verder zijn onder andere airconditioning, elektrische ramen, stoelverwarming, trekhaak en radio aanwezig. De Defender is op afspraak te bezichtigen. Inruil is altijd mogelijk! Het betreft een marge-auto op geel kenteken, zakelijk te rijden tegen 35% bijtelling over de dagwaarde.
Bent u niet in de gelegenheid ons te bezoeken? Wij komen graag naar u toe! Vraag naar de voorwaarden. Autopunt Van Herpen, meer dan 70 jaar BOVAG-lid en BOVAG-autobedrijf van het jaar 2012.