MarktPlaza

Lancia Delta - LX 1300 ROESTVRIJ airco 100% origineel

669x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modeljaar: 2020
GVW: 1.400 kg
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Licht grijs
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 3
Garantie: Onze (optionele) afleverkosten bedragen 395,-. Dit is inclusief APK (min 6 maanden), controle beurt, car cleaning en 3 maanden garantie voor occasions vanaf 7500 euro. Voor occasions tot 7500 euro geldt 1 maand garantie.Uitbreiding is altijd mogelijk.
## Aanvullende opties en accessoires
- Elektrische ramen voor
Unieke Delta uit Spaanse binnenland waar deze Delta jaren in de schuur heeft gestaan. De Lancia verkeert in een 100% originele staat. Echt uniek om te zien dat een auto van 31 jaar oud er van binnen gewoon nog als nieuw uit ziet. De auto is nieuw in Spanje geleverd met de bijzondere optie, namelijk airco. Deze werkt ook gewoon! Net als de elektrische ramen en de centrale deurvergrendeling trouwens. Wij hebben de riem en de olie vervangen. Instappen en rijden! Wie mogen we blij maken met deze uniek leuke Delta???
Wij zijn een echt familiebedrijf dat u kwaliteitsoccasions biedt die zorgvuldig zijn geselecteerd en voorzien zijn van onderhoudsdocumentatie. Wij verzekeren logische kilometerstanden met NAP weblabel (voor nederlandse occasions, controle uitgevoerd door de RDW). Onze (optionele) afleverkosten bedragen 395,-. Dit is inclusief APK (min 6 maanden), controle beurt, car cleaning en 3 maanden garantie voor occasions vanaf 7500 euro. Voor occasions tot 7500 euro geldt 1 maand garantie. Uitbreiding altijd mogelijk. Geen rare constructies. Turnhout Auto’s, een helder verhaal!
Indien u ons wilt bezoeken, bel dan altijd even van te voren, zodat we de auto alvast klaar kunnen zetten voor uw komst. Bekijk onze website voor een volledige fotoreportage en een eventuele video van de auto. Welkom bij Turnhout Auto’s!
We doen er alles aan om de advertenties zo compleet en juist mogelijk te adverteren, echter kunnen er aan eventuele onjuiste uitvoeringsdetails geen rechten worden ontleend.