MarktPlaza

Lancia Delta - 1.8-16V Di Executive

685x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jul 2009 - mei 2011
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 320 Nm
GVW: 2.000 kg
Afmetingen (LxBxH): 452 x 180 x 150 cm
Wielbasis: 270 cm
Tankinhoud: 58 liter
Acceleratie (0-100): 7,4 s
Topsnelheid: 230 km/u
Interieurkleur: Beige
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,8 l/100km (1 op 12,8)
Brandstofverbruik in de stad: 11,1 l/100km (1 op 9,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
CO2 uitstoot: 185 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG Afleverbeurt (zonder meerprijs): De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch schuifdak
- Elektrisch variabele schokdemperafstelling
- Extra getint glas
- Koplampen adaptief
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 18"
- mistlampen voor
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Stuurwiel multifunctioneel
- Two-tone (metaal) kleur
Bij de bouw van de Lancia Delta wordt niets aan het toeval overgelaten. Vandaar dat hier een auto staat die in optimale conditie verkeert. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De hoogwaardige, lederen bekleding benadrukt de kwaliteit van deze auto. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 18 inch lichtmetalen velgen, instelbare schokdempers, extra getint glas, 2-laags metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun achter.
Met een druk op de knop verandert u het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het full map navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Ook is de Lancia uitgerust met: lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?
De genoemde prijs is inclusief afleverpakket van € 495,-
Het afleverpakket houdt in: periodieke onderhoudsbeurt, 6 Maanden BOVAG-garantie, nieuwe APK keuring, technische controle, schoonmaak, brandstof, kilometerverificatie via NAP certificaat.
Wij zijn een onafhankelijk autobedrijf. Aangesloten bij de Bovag en de NAP. Neemt u voor meer informatie of een proefrit contact met ons op via de Email of telefoon.