MarktPlaza

Labels met eigen tekst, 't Kralenstulpje

241x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

GOED LEZEN SVP!!

Deze labels zijn uitgesloten van kortingsacties. Dit zijn service artikelen welke speciaal besteld moeten worden en hier zit nauwelijks tot geen winstmarge op. Alleen tekst, geen logo of plaatjes mogelijk. De labeltjes moeten worden besteld. Houd hiervoor een levertijd aan van 6 tot 8 weken.

U kunt ze niet via Afterpay betalen, Afterpay wil binnen 14 dagen haar geld (anders krijgt u vervelende mails en extra kosten) en wij kunnen ze niet binnen 14 dagen leveren. Betaalt u gewoon via Ideal of vooraf overmaken. Anders moeten wij uw bestelling annuleren.

Om deze goedkope prijs te realiseren moeten we eerst meerdere bestellingen verzamelen ivm de verzendkosten. Spoed leveringen (2 tot 4 weken) zijn alleen mogelijk bij afname van 2500 stuks. Uiteraard kunnen speciaal op maat gemaakte artikelen niet retour. Wij sturen u eerst een voorbeeld op ter goedkeuring. Zoals alles bij 't Kralenstulpje, zijn de bedels lood- en nikkelvrij.


Op zo’n klein bedeltje is alles millimeter werk. Teveel tekst kan klein uitvallen op een klein labeltje.
Bij de fabriek kijken alleen naar de letters, het aantal rijen en het lettertype, plaats bepaling doet de fabriek zelf, zoals men denkt dat het goed uit komt. Heeft u een tekst waar een & in voor komt? Hiervan kan ik geen voorbeeld sturen, dit geeft ik dan schriftelijk door aan de fabrikant.

Mocht u ook nog andere artikelen bestellen, dan wordt de gehele bestelling in één keer uitgeleverd ivm de verzendkosten.

Eventueel zijn andere metaalkleuren ook mogelijk (Vanaf 500 stuks dezelfde bedel en dezelfde kleur) en tekst verticaal kan ook, alleen kan ik daar geen voorbeeld van sturen. Dit kunt u aangeven bij de opmerkingen.

FOTO 1:
100 stuks Metalen bedeltje ovaal 12 x 17 x 1mm oogje: 2mm met eigen tekst. Tekst op één zijde.

FOTO 2:
100 stuks Metalen bedeltje hart, 17,5 x17x3mm oogje: 2mm met eigen tekst. Tekst op één zijde.

FOTO 3:
100 stuks Metalen bedeltje rond 13 x 13 x 1mm gat: 2 x 2mm met eigen tekst. Tekst op beide zijden RVS

FOTO 4:
50 stuks Metalen bedeltje bot 40 x 22 x 1mm oogje: 2,5mm met eigen tekst. Tekst op één zijde.


't Kralenstulpje heeft een breed assortiment aan kralen, sieraden, onderdelen, display en verpakkingsmaterialen. Met meer dan 16.000 verschillende artikelen is de kans erg groot dat u er voor alles slaagt bij één webwinkel!

Wij hebben de goedkoopste prijsgarantie. Mocht u bij een andere (web) winkel in Nederland (m.u.v. groothandels) hetzelfde artikel goedkoper hebben gezien, geeft u dit aan ons door, ook bij welke winkel, dan passen wij de prijs aan.

Doordat wij zelf importeren,kunnen wij wel vaak goedkoper leveren dan menig groothandel. Wij hebben speciale kortingen voor ondernemers, informeert u hier gerust naar!

Vanaf 50 euro verzenden we gratis binnen Nederland. We hebben verschillende betaalopties, waaronder Afterpay en Ideal. Er worden voor Ideal geen betaalkosten in rekening gebracht, ook al bestelt u maar voor 5 euro. Deze kosten betalen wij.

Op de website hebben we een zeer uitgebreide gratis cursus sieraden maken en heel veel voorbeelden om tot inspiratie te komen.

Indien u wenst kunt u de bestelling ook afhalen uit Scheemda. U kunt dan tijdens uw bestelling kiezen voor: Betalen bij afhalen.

Ook hebben wij een eigen app! Deze kunt u vinden in de App Store en in de Play Store. Door het volgende zoekwoord in te typen: 'kralenstulpje' kunt u de app downloaden en er gebruik van maken.

Veel plezier met rondneuzen!