Laatste Dodo Consultancy: Voor Toekomstvoorspellingen …

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 30x bekeken
  • Datum geplaatst 4 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Op aanvraag

Omschrijving

Channeling, gedachte lezen, foto's lezen, visioenen, trance, toekomstvoorspellingen, readings. De paranormale wereld komt in gradaties en kent vele facetten. In mijn vorige leven, zo noem ik mijn leven, voor ik het ziekenhuis inging had ik ook al plannen om een cunsultancy op te gaan zetten. Alleen toen wist ik nog niet zo goed wat ik met de rest van mijn leven wilde gaan doen. Dat is nu wat ze bedoelen met 'de dood beantwoord alle levensvragen'.. Na een bijna dood ervaring ga je de wereld en het leven echt wel anders zien. In jaartal 2009, ben ik na een "klapper" ... klinisch dood geweest en heb daarna een maand in coma gelegen op de intensive care. 

Je moet gewoon gaan doen waar je goed in ben, vertelde een goede kennis mij, nadat ik eind 2010 uit revalidatie kwam. Toen ben ik eerst een boek gaan schrijven. Onder mijn pseudoniem "Bertus Uytenbrock" . Dat heet: Het Boek van Ome Bertus.. Daar kunt u gewoon naar googelen. 

Gewoon gaan doen, waar je goed in bent. 

Dat ik ook zoiets. Na een BDE (Bijna Dood Ervaring) staat je hele wereld op z'n kop. Wat moet je dan.. Terug naar wat het was..?? Je ziet de wereld heel anders, na zo'n reis door de tunnel met licht. Aan het einde van die tunnel, daar was die kamer, waar mijn opa op mij zat te wachten. Op dat moment was ik al klinisch dood, maar dat drong helemaal niet tot mij door. JIJ GAAT TERUG, bulderde mijn opa. Maar er valt bij zo'n BDE zo'n enorme druk van je af. De maatschappelijke druk, van het stramien waarin wij leven is enorm. Dat bedoelen ze nu met: De dood beantwoord alle levensvragen. 

Ik zie mijzelf meer als bedrijfsconsultant. Maar dat komt dan weer, omdat ik vroeger vaak door bedrijven werd ingehuurd. Eigenlijk was ik toen ook al consultant, maar omdat ik vaak in de reiswereld werkte, noem ik dat Reisagent. 

Fred Snip 

Laatste Dodo Consultancy

emailadres:

Laatstedodo@gmail.com 

Op dit moment ben ik nog aan het onderzoeken, of Laatste Dodo Consultancy levensvatbaar is.  ik zal er tenslotte van moeten kunnen leven. Als ik er van kan leven, zal ik zeker overwegen mijzelf als consultant in te schrijven bij de KvK..

.... 

 

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.